Evans: A tapasztalat számíthat

Jonny Evans szerint a játékosok tudják, hogy amikor Bilbaoba mennek, az esélyek nem mellettük szólnak majd, miután hazai pályán 3-2-re kikaptak az Athletic Bilbaotól.


Az észak-ír védõ azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a csapatnak óriási tapasztalata van abban, hogyan kell Európában idegenben gyõzni, ez pedig reményt ad. 

 

Sir Alex csapatát csütörtökön este egy igen lenyûgözõen játszó gárda gyõzte le, ám Wayne Rooney góljainak köszönhetõen még van remény a továbbjutásra.

Evansre egy újabb kemény csata vár majd egy hét múlva Marcelo Bielsa csapatával szemben és elismeri, sokkal jobban kell védekezniük, ha tovább akarnak jutni a negyeddöntõbe.

 


"Nem védekeztünk jól ma este és gyakorlatilag nem volt olyan része a pályának, ahol jó formát mutattunk volna" - mondta a védõ a találkozó után az MUTV-nek.

"Többet birtokolták a labdát és irányították a mérkõzést. Néha túl nyitottan játszottunk, ez pedig lehetõvé tette nekik, hogy helyzeteket alakítsanak ki."

"David tartotta nekünk az eredményt néhány igen szép védéssel, de három gólt szereztek idegenben, szóval most úgy kell oda mennünk, hogy kettõvel kell gyõznünk."

"Rengeteg tapasztalatunk van idegenbeli európai meccsekbõl, remélhetõleg ebbõl elõnyünk származik majd, mikor hozzájuk látogatunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!