A bajnoki meccs elõtti hírek

Sir Alex Ferguson ellenõrízni fogja Chris Smalling állapotát, mielõtt kihirdetné kezdõcsapatát a West Brom elleni bajnokira.


Az angol védõt le kellett cserélni a Bilbao elleni Európa-liga meccs során kiújuló fejsérülése miatt, amit még anglia válogatottjában szedett össze a hollandok elleni felkészülési találkozó során. Eközben Rio Ferdinand csak a padon kapott helyet és Phil Jones került vissza a védelem közepébe.

Ferdinand a WBA ellen visszatérhet, de a spanyol utat lehet kénytelen lesz kihagyni, a középpályára pedig bekerülhet Paul Scholes, aki nevezve sem volt a baszkok elleni találkozón. A szélre pedig az a Nani juthat be, aki a tegnapi találkozó végén állt be.

Amikor Sir Alextõl megkérdezték, Rio kihagyja-e a hétvégi összecsapást is, ezt felelte mai sajtótájékoztatóján: "Rio egy nagyszerû játékos, nagyszerû tapasztalattal. Chris Smalling állapotától függ. Sajnos a sebe kiszakadt az elsõ félidõben."

 


"Úgy hittük, sikerül összevarrni a félidõben, de ismét szétnyílt, ez megeshet. Talán vasárnap hazárdírozni fogunk egy párossal a csütörtöki meccs miatt."

A Vörös Ördögök továbbra is jó helyzetben vannak a Premier League-ben, hiszen csak két pontos a hátrányuk a Manchester Cityvel szemben, amely a Swansea otthonába látogat vasárnap.

"A játékosok ismerik a kihívást, a Spurs elleni gyõzelemmel nagyszerû lehetõség adódott elõttünk és remélhetõleg sikerül is elérni" - tette hozzá a fõnök."

"Egy-két változást csinálok majd. Scholes rendelkezésre áll, Nani és Ferdinand pedig szintén frissességet hozhat a csapatnak."

"A West Brom viszonylag jó formában van. De otthon játszunk és elvárható, hogy otthon gyõzzünk, reméljük magunk mögött tudjuk a tegnapi eredményt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!