Cleverley játékának hiányzó eleme

Tom Cleverley úgy érzi, szükséges, hogy játéka során több gólt szerezzen, amikor visszatér sérülésébõl, hogy segítse a Manchester Unitedet a bajnoki címért folyó versenyfutásban.


A saját nevelésû középpályás továbbra is elsõ hivatalos góljának megszerzésére vár a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, miután az elmúlt évek során többször is gólokat szerzett a barátságos mérkõzések során.

 

Miután mindegyik, az Old Traffordtól távol lévõ kölcsöncsapatában gólokat szerzett, így a Leicester City és a Wigan Athletic színeiben is eredményes volt a bajnokságban, a Watford színeiben pedig három mérkõzésenként mindig lõtt egy gólt, így egyértelmû, hogy a potenciál megvan Cleverleyben, csak ennek a veszélyforrásnak elõ kell törnie a mélybõl.

 

 

"Rengeteg tanulnivalóm  van" - kezdte Cleverley nemrég a MUTV-nek.

 

"Még mindig sokat dolgozom együtt Rene Meulensteennel, és Mike Phelannel az edzõpályán."

 

"Vannak olyan aspektusai a játékomnak, amelyben fejlõdni szeretnék. Szeretnék végre feliratkozni a góllövõlistára. Még akkor is, ha jól játszottam [a szezon elején], akkor is úgy éreztem, hogy még több van bennem."

 

"Szeretek a tizenhatoson belülre kerülni, és akár második hullánban érkezni a kapu elé, de ez egy olyan dolog a játékomban, amely gyakran még hiányzik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!