Rooney 'megédesített' bajnoki sikerre vágyik

A Manchester United csatára, Wayne Rooney örül a Manchester City személyében jelentkezõ kihívásnak a bajnoki címért folyó versenyben, és elárulta, 'édes' lenne az öröm, ha végül a Vörös Ördögök jöhetnének ki gyõztesként.


A Mansour sejk masszív befektetésének köszönhetõen megerõsödött Manchester City elkezdett eredményekkel törleszteni tulajdonosának ebben a szezonban, és jelen pillanatban Roberto Mancini legénysége két pontos elõnnyel vezeti a Premier League tabelláját.

 

Azonban õsi riválisuk, a United ott jár a nyomukban, és a Tottenham elleni idegenben aratott 3-1-es gyõzelmükkel megerõsítették szándékukat a címvédésre, ráadásul tartani is tudták a lépést a Cityvel.

 

Az a gyõzelem szinte bizonyoson a Spurs bajnoki álmainak végét jelenti, így ezt követõen már csak két csapatos harcról beszélhetünk a Premier League trófeájának szezonvégi végállomásával kapcsolatban, amely tehát bizonyosan Manchesterben lesz.

 

Rooney elismerte, a City jelenléte a bajnoki címért folyó harcban extra élt ad számukra a bajnokságnak, és az esetleges végsõ gyõzelemmel több mint elégedettek lehetnének.

 

 

"Nem akarok túl korán errõl beszélni, de ha sikerülne megnyernünk a bajnokságot, pont a City elõtt, akkor biztos vagyok benne, hogy az nagyon megédesítené a sikert" - kezdte az angol válogatott csatár a The Sun-nak.

 

"Érzékelni lehet az egyre magasabb szintre hágó izgalmat a városban, a játékosok és a szurkolók között egyaránt."

 

"Ezek azok az idõszakok, mint a bajnoki címért folyó versenyfutás legvége, amikor az ember minden korábbinál jobban futballozni akar."

 

"Az elmúlt hat hétben remek eredményeket sikerült elérnünk a bajnokságban."

 

"Azonban a City az egész szezonban jól teljesít. Abban nagyon hasonlóak hozzánk, hogy a fontos mérkõzéseken akkor is gyõztek, amikor nem voltak éppen a legjobb formában."

 

"Nagyon kemény, és szoros utolsó 11 mérkõzésnek néz elébe a szezonban mindkét csapat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!