Ferguson megnézte Hazard játékát

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson részt vett a francia bajnokságban megrendezett Lyon-Lille (2-1) találkozón.


A skót trénert tegnap este az Orange TV operatõre fedezte fel a mérkõzésen. Ez arra a következtetésre ad okot, hogy Sir Alex is érdeklõdik a belga futballista, Eden Hazard  iránt, aki egyébként rendkívül népszerû futball körökben. Többek között a Chelsea, Arsenal, Real Madrid és a Barcelona is élénk érdeklõdést mutat iránta.

 
És most a jelek szerint a Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex is, aki személyesen tekintette meg a 21 éves középpályás játékát a Stade de Gerlandon.
 
 
A múlt hónapban arról szóltak a hírek, hogy a Tottenham vezetése is megkereste Hazardot, aki egyébként tavaly a Ligue 1 év játékosa volt, de õ kizárta a lehetõségét annak, hogy a Spurs csapatához igazoljon.
 
Amikor év elején Hazard azt nyilatkozta a sajtóban, hogy szívesen játszana az angol bajnokság valamelyik élvonalbeli csapatánál, ha úgy dönt, hogy nyáron elhagyja a Lille-t, rendkívül megélénkült az érdeklõdés iránta.
 
Sir Alexet akkor fedezte fel a kamera, amikor éppen ásított a Lyon második gólját követõen, amit Lisandro Lopez értékesített. A riporter meg is jegyezte: "Nem tudtuk, hogy Sir Alex is itt lesz a lelátón. Talán unja a mérkõzést, vagy egyszerûen csak fáradt."
 
 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!