Sir Alex: A rajongók szerepe létfontosságú

Sir Alex szerint a Manchester United rajongói kulcsfontosságú szerepet töltenek be a 20. bajnoki cím megszerzésében a Premier League zárószakaszában.


A skót tréner hiszi, hogy a szurkolók segítsége nélkülözhetetlen feltétele a Manchester United sikereinek, úgy az Old Traffordon, mint idegen pályán. Az angol bajnokság elérkezett ahhoz a szakaszához, ahol minden egyes mérkõzés létfontosságúvá vált a 20. cím megszerzéséhez. Sir Alex úgy véli a rajongók biztatása elengedhetetlen feltétele a Manchester United sikereinek.

 
A United Reviewnak adott exkluzív interjújában a következõket mondta a menedzser: "Ideje megerõsítenünk a hitet a United szurkolóiban a hátra lévõ hat hazai mérkõzésen a bajnokságban."
 
 
"Nem mondanám, hogy rossz a hazai teljesítményünk, de nincs olyan jó ebben a szezonban mint a Citynek. Ezért a csapat mindent meg fog tenni a mai mérkõzésen, hogy javítson ezen a helyzeten, egyben remélem a szurkolóink biztatása is töretlen lesz a mai találkozón. Az õ segítségük nélkül ugyanis nem sikerült volna elérnünk, hogy idén a 20. bajnoki címért küzdhetünk."
 
"Egyik remek példája a sok közül a szurkolók hozzájárulásának a gyõzelemhez a tavalyi Bolton elleni mérkõzés, amikor emberhátrányban játszottunk, és 0-0 volt az állás az utolsó percekig, de a rajongók végig kitartottak mellettünk, amikor is Berbatov góljával a mérkõzés vége elõtt két perccel sikerült gyõznünk."
 
"Az egy nagyszerû érzés, amikor a legfontosabb pillanatokban mellettünk állnak a szurkolók. Szükségünk van a lelkesedésükre. A Manchester United rajongói mindig megérzik, hogy mikor van a legnagyobb szükség a támogatásukra. Boldoggá tesz az, ahogyan a cél felé menetelünk, egyre jobban érezzük az emberek lelkesedését."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!