Berbatov: Erõs a hitünk

Dimitar Berbatov szerint az, hogy csapata a legutóbbi mérkõzések alkalmával a lehetséges 12 pontból 10-et begyûjtött a múlt hónapban, egyértelmû üzenet a városi rivális City számára.


Továbbá a bolgár játékos véleménye, hogy a mai találkozón a West Brom csapat ellen elengedhetetlen a gyõzelem.
 
"Nagyon fontos mérkõzések következnek. Itt, a hajrában már nem engedhetünk meg magunknak semmilyen hibát. Az utolsó négy mérkõzésen remekül teljesített a csapat. A gyõzelembe vetett hitünk, a Unitedben mindig is erõs volt."
 
"Az edzõ sokat beszélt arról, hogy nagyon fontos az idegenbeli formánk, és ebben a szezonban, ezen a téren felülmúltuk az eddigi eredményeket."
 
"Nehéz vendégszerepléseink voltak, de remekül megálltuk a helyünket, és ez azt mutatja, hogy mennyire szeretnénk megõrizni a bajnoki címünket. A végsõkig harcolni fogunk, és a végén a kitartásunk meg fogja hozni a gyümölcsét."
 
 
Berbatov nagy csodálója Hodgsonak, de bizakodó a délutáni mérkõzéssel kapcsolatban. Csapatával mindent meg fognak tenni a gyõzelem érdekében, mondta a játékos. 
 
"Mindig csodáltam Hodgsont, õ egy remek edzõ. Nem ismerem ugyan személyesen, de tudom, hogy a Fulhamnál remek munkát végzett. A Liverpoolnál, nem volt szerencséje, de most a West Bromnál nagyszerûen irányítja a csapatot.
 
"Nehéz küzdelemre számítok, de õk sem lesznek könnyû helyzetben az Old Traffordon."
 

  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!