Rooney: Ott vagyunk, ahol lenni akartunk

Miután ismét duplázott, ezúttal a West Bromwich ellen, Wayne Rooney szerint a Manchester United ott van, ahol mindig is lenni akart, a Barclays Premier League élén - méltán.


A csatár öt gólt szerzett egy hét alatt és mivel a Manchester City meglepetésre kikapott a Swansea otthonában, 10 mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt a Vörös Ördögök átvették a vezetést.

"Ez az, ahol lenni akarsz és ahol be akarod fejezni a szezont" - mondta Rooney az MUTV-nek. "Örülök, hogy most itt vagyunk."

"Rendben, az európai szereplésünk kiábrándító, de a Premier League-ben sok kemény meccsünk volt sok nagy csapat ellen. Olykor nem a legjobbunkat mutattuk, de gyõzni tudtunk. Nagyszerû elismerés a csapatnak a kemény munkáért és szellemiségért, teljesen megérdemeljük, hogy az élen álljunk."

 


A United csodálatos türelemmel kivárta azt, hogy öt hónapos élen töltött idõszak után a Manchester City-t beelõzzék, ugyanez a türelem fellelhetõ volt Roy Hodgson Albionja ellen is.

"Úgy jöttek ide, hogy megnehezítették a dolgunkat" - folytatta Rooney. "Folyamatosan rengetegen voltak a labda mögött. Az elsõ félidõben szerzett gól sokat segített nekünk és ma több gólt is szerezhettünk volna. De a legfontosabb, hogy megvan a 3 pont."

"Olykor nem szabad elveszteni a fejed és türelemmel kell játszani. Ezt megtettük és néhány helyzetet sikerült kialakítanunk és szerencsére a szünet elõtt sikerült betalálnom, ami nagy segítség volt."

"Voltak lehetõségeink és arra gondoltunk: 'Kell még egy gól'. Bármi megtörténhet - a semmibõl is szerezhetnek egy gólt. Tudtuk, hogy meg kell szereznünk a második gólt. Életbevágóan fontos volt megtennünk ezt, onnantól már könnyû volt minden."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!