Rooney a csapatra koncentrál

Wayne Rooney nem figyeli pályafutása mérföldköveit, célja inkább az, hogy továbbra is gólokat termeljen annak érdekében, hogy a United ismét bajnok legyen.


A menedzser szerint Rooney elérheti a szezonban a 40 gólt is azt követõen, hogy a West Brom elleni duplájával már 26 gólnál tart idén. Wayne a legutóbbi hat mérkõzésen kilenc gólt lõtt és csak az Arsenal csatár, Robin van Persie szerzett több találatot a Premier League-ben, mint az angol.

A 26 éves támadó eddigi legjobb szezonját a 2009/10-es idényben futotta, amikor 34 gólig jutott. Mindez ott lapul elméje mélyén, de elsõdleges gondolata az, hogy újabb bajnoki címhez segítse a Vörös ördögöket.

Amikor az MUTV munkatársa közölte vele, hogy Sir Alex Ferguson 40 gólra számít tõle, a csatár így reagált: "Mindannyian ezt akarjuk, ebben biztos vagyok. Jól játszom, gólokat lövök, ezt akarom folytatni, hogy segítsem a csapatot."

 


"Õszintén szólva nyílván tudom, mennyi az eddigi legjobb teljesítményem és hány gól kell még ahhoz, hogy elérjem. De jelenleg nem erre koncentrálok. Az utolsó 10 mérkõzésre fókuszálok és hogy segítsek a csapatnak megszerezni a pontokat, amelyek a sikerességhez kellenek. Ha ez megtörténik, az nagyszerû, de a legfontosabb számunkra, hogy trófeákat nyerjünk."

Ashley Young csupán ennyit mondott a támadóról a klub hivatalos TV-jében: "Wayne ragyogóan teljesít ebben a szezonban és remélhetõleg növeli még góljainak számát, miközben begyûjtjük a három pontokat."

 Rooney idén eddig 30 mérkõzésen volt kezdõ, két alkalommal csere, miközben 26 gólt szerzett.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!