Carrick: Nem ülhetünk a babérjainkon

Michael Carrick ragaszkodik ahhoz, hogy a Manchester United azok után, hogy megszerezte a Premier League tabelláján az elsõ helyet, nem fogja kiadni a kezébõl a vezetést.


A United visszatért a csúcsra a vasárnapi 2-0-ás hazai gyõzelemmel, miután a városi rivális City csapata vereséget szenvedett a Swanseatól.
 
Abban, hogy a jelenlegi angol bajnokoknak sikerüljön megõrizniük a koronát kulcsfontosságú szerepe lesz az április végi, City elleni találkozónak az Etihad Stadiumban.
 
Carrick örömének adott hangot, hogy csapatával sikerült a tabella élére kerülniük, de ugyanakkor hangsúlyozza, hogy nem fognak a babérjaikon ülni. Továbbra is kemény harcot folytatnak a bajnokság mérkõzésein, aminek következõ állomása a Wolves elleni találkozó lesz.
 
"Nyilván nagy örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült megszereznünk az elsõ helyet a tabellán" - mondta Carrick.
 
"Ez egy jelentõségteljes hét volt a számunkra, ami úgy gondolom az egész szezonra kihatással lesz."
 
"A Farkasok egy kemény ellenfél, ezért nem bízhatjuk el magunkat. Igaz, hogy jelenleg az elsõ helyen állunk, de nem veszíthetünk egyetlen pontot sem, ha ezt meg akarjuk tartani. Továbbra is keményen kell harcolnunk, nem ülhetünk a megszerzett babérokon."
 
 
A The Sun-nak adott interjújában Danny Welbeck is hangsúlyozta, hogy fontos tartani jó formájukat, és erõsen kell koncentrálniuk az elõttük álló mérkõzésekre.
 
"Önbizalmat és erõt ad nekünk, hogy sikerült az élre kerülnünk, de nem lazíthatunk egy pillanatra sem, és továbbra is keményen kell harcolnunk, hogy megtartsuk az elõnyünket."
 
"Létfontosságú a bajnoki címért folytatott harcban, hogy hozzuk a meccseket és ne veszítsünk pontot."
 
"Mindig csak a következõ mérkõzésere szabad összpontosítanunk. A legfontosabb, hogy megálljuk a helyünket."
 
"Nem manipulálhatunk azzal, hogy belefér a veszteség, mert a City nehéz meccsek elõtt áll. Nekünk most csak arra szabad koncentrálnunk, hogy megnyerjük az elõttünk álló mérkõzéseket, és megszerezzük a maximális pontot. Csak ez járhat a fejünkben."
 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!