Ferguson realista Berbatov kapcsán

Sir Alex elismerte, Dimitar Berbatov máshol kereshet magának lehetõséget arra, hogy a kezdõbe verekedje magát, annak ellenére, hogy a Manchester United érvényesíteni fogja a szerzõdésében benne foglalt egy éves hosszabbítási opciót


Az egykori Tottenham-csatár holtversenyben gólkirály lett a Premier Leagueben az elõzõ szezonban, de idén sokkal kevesebb lehetõsége adódik a címvédõnél, annak ellenére is, hogy zsákszámra termelte a gólokat Karácsony környékén, és az összes pályára lépését tekintve 18 meccsén 9 találatnál jár.

 

A skót menedzser szimpatizál csatára azon vágyával, hogy játszhasson a Vörös Ördögöknél, és a szezon végén több megbeszélni valója is lesz vele.

 

 

"Dimitar játszhat holnap Bilbaoban, de elég jó opcióim vannak csatárposzton" - kezdte Ferguson.

 

"A szerzõdése körül az a helyzet, hogy érvényesíteni fogjuk a jelenlegi megállapodásában szereplõ egy éves hosszabbítási opciót, de azt követõen, hogy többször is folytattunk vele megbeszélést, tudjuk, hogy szeretne állandó játéklehetõséget kapni, így a szezon végén még át kell tekintenünk a helyzetét."

 

"Jelen pillanatban úgy áll a dolog, hogy marad a Unitednél. De meghallgatnám azt is, hogy mit mond. Szerintem aggódik amiatt, hogy nem kap elég játéklehetõséget. Számomra nagyon nehéz ezt garantálnom számára. 31 évesen érthetõ, hogy erre vágyik. Ez pedig ahhoz vezethet, hogy máshol keres majd magának csapatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!