Park a javuló játékra figyel

Ji-sung Park szerint a United képes legyõzni az Athletic Bilbao csapatát, hogy ezáltal bejusson az Európa-liga negyeddöntõjébe, de elmondása szerint ehhez mindent bele kell adni.


Wayne Rooney késõi büntetõje tartotta életben a Vörös Ördögök reményeit, ám a Unitednek a San Memésben kell megfordítania a 3-2-es hátrányát ott, ahol a Bilbao ebben a szezonban csak kétszer veszített.

Azonban Park bízik abban, hogy Sir Alex Ferguson srácai sokkal jobb teljesítményt mutatnak a baszkok ellen annál, amit az elõzõ heti nehéz estén produkáltak az Old Traffordon.

"Nagyon kemény meccs volt" - mondta Park az MUTV-nek. "Nagyon jól játszottak, agresszíven léptek fel, amit nem tudtunk kezelni, ezért buktuk el a találkozót."

 


"De nincs vége. Wayne Rooney büntetõje növelte esélyeinket, amit csak ki kell használnunk. Még mindig van 90 percünk és esélyünk, de ehhez jól kell teljesítenünk."

"Meg kell mutatnunk, milyen is a Manchester United játéka, agresszív és küzdõ. Ha mindent beleadunk, továbbjuthatunk."

Park ragaszkodik ahhoz, hogy a United éhes arra, hogy a stadion 40 ezres férõhelyén szurkoló lelkes hazai drukkereket elhallgattassa és természetesen a bajnokság és Erópa-liga adta kettõs célt elérje.

"Már csak két sorozatban játszunk, ezért meg akarjuk nyerni az Európa-ligát is - és hiszem, hogy meg is tudjuk nyerni még úgy is, hogy most nehéz helyzetben vagyunk. Nagyszerû lesz a hangulat, de mi el akarjuk csendesíteni õket. Nagyon várom már."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!