Park a Wolves-ra koncentrál

A Unitednek gyorsan túl kell jutnia a csalódottságon a csütörtöki, Európa-ligából való kiesés után, mivel a csapatot nagyon fontos bajnoki mérkõzés várja vasárnap délután.


A Vörös Ördögök a tabella utolsó elõtti helyezettjéhez, a Wolverhamptonhoz látogatnak tudván, hogy egy gyõzelem által egy ideig biztosan négy ponttal vezessék a Premier League tabelláját a Manchester City elõtt, akik a hétvégén nem lépnek pályára (a Chelsea kupakötelességei miatt - a szerk.), csupán szerdán fogadják a Chelsea együttesét.

 

A United legvártabb idegenbeli mérkõzésére, a manchesteri városi rangadóra április 30-án kerül sor, de addig a találkozóig még hét mérkõzés van hátra a felek számára és Park Ji-sung tudja, milyen fontos megszerezni annyi pontot, amennyit csak lehet ezekbõl a mérkõzésekbõl - kezdve a Molineux-ben.

 

"A City ellen nagy mérkõzés lesz, de a rangadó elõtt álló mérkõzésekre kell koncentrálnunk, különben a bajnokság már elõbb is eldõlhet."

 

"A menetrend és az azon való vita, hogy kinek a könnyebb a dolga, nem ez az, ami számít. A mi sorozatunk könnyebbnek tûnik [mint a City-é], de tudjuk, hogy ez nem így mûködik, ugyanis a múltban is szórtunk el pontokat az alacsonyabb pozícióban helyezkedõ csapatok ellen és ez kellemetlen lehet."

 

"Tisztában vagyunk a dolgokkal, szóval keményen kell dolgoznunk, emlékezni arra, hogy ez egy szoros bajnokság, nem számít kivel játszunk és mindig 100%-ot kell kiadni magunkból a pályán, hogy gyõzzünk. Nagyszerû dolog a táblázat élén állni, de eltökélten kell folytatnunk az eddigi utat."

 

 

A Barclays Premier League az egyetlen sorozat mindkét manchesteri klub számára és ez egy izgalmas csúcspontja lehet a szezonnak. Azonban Park hiszi, a United rendelkezik egy határozott elõnnyel a versenyfutásban.

 

"Van tapasztalatunk az ilyen helyzetekben, ami segíteni fog minket" - tette hozzá. "Ez egy teljesen más nyomás most, mint amilyen a szezon elején volt."

 

"Tudjuk, hogyan kezeljük ezt és hogyan nyerjük meg ezeket a meccseket - ez masszív és ez jelentheti a különbséget."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!