Carrick fontos szereplõje a küzdelmeknek

Michael Carrick folyamatosan remek teljesítményt nyújtott eddig a szezonban.


Paul Pogba feltûnése a múlt vasárnapi mérkõzés 58. percében a Farkasok ellen már egyáltalán nem adott meglepetésre okot. Sõt teljesen érthetõ volt, hogy a United menedzsere, Sir Alex Ferguson bizalmat szavazott a fiatal középpályásnak azok után, hogy csapata meggyõzõ 4-0-ás vezetésre állt a Wolves ellen.

 
Carricket váltotta a fiatal francia tehetség, akinek különösebben említésre méltó megmozdulása nem volt a mérkõzés hátralévõ 32 percében. Carrick folyamatosan remek teljesítményt nyújtott eddig a szezonban és Pogba beállításával egy kis pihenõhöz juthatott.
 
"Igen, sokat szerepelhettem ebben a szezonban, de én ennek örülök" - mondta Carrick. 
 
"Amikor megvan az esély a folyamatos játékra, akkor elkapsz egy ritmust és sokkal jobban megy minden. Egyáltalán nem érzem megterhelõnek, élvezem a mérkõzéseket és tudom hozni a formámat."
 
 
A United versenynaptára messze nem olyan zsúfolt, mint az elmúlt évek hasonló idõszakában, mivel sem a Bajnokok Ligájában, sem pedig az Európa-ligában nem folytathatják a küzdelmet. De, ha lehet úgy fogalmazni, a Vörös Ördögök felõl kezdenek elszállni a sötét felhõk és a sérült játékosok visszatérésével nagyjából teljes a keret.
 
"Ideális feltételek mellett még mindig ott lennénk a Bajnokok Ligájában" - ragaszkodott hozzá Carrick.
 
"De, ahogy a dolgok mentek, örültünk ha egy héten egyszer összetudott állni egy teljes keret a következõ mérkõzésekre."
 
"Egy bõ kerettel megtudtunk volna birkózni a heti két mérkõzéssel, mert olyankor van lehetõség pihentetni a játékosokat, de most folyamatosan, majdnem ugyanazok a játékosok léptek pályára. Ez rendkívül megterhelõ mindenki számára."
 
"Most végre javult a helyzetünk, és ez meg is látszik a játékunkon. Most kell megragadnunk a lehetõséget és minél több elõnyre szert tennünk."
 
"A hajrá nagy lélektani feszültséggel jár, de mi már pontosan tudjuk, hogyan kell ezt kezelni és ez fog bennünket segíteni az elõttünk álló minden egyes játék alkalmával."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!