Fletcher a következõ szezonban visszatérne

Darren Fletcher még nem áll készen arra, hogy edzésbe álljon de reméli, hogy krónikus bél bántalmaiból felépülve a következõ szezonban visszatérhet.


A Manchester United középpályása november óta nem szerepelt csapatában egy gyulladásos bélbetegség miatt. A skót pozitív maradt azóta is, folytatja gyógyulását, valamint átvett néhány edzõi feladatot Paul Scholestól, miután az angol veterán visszatért visszavonulásából.

A 27 éves játékos most abban reménykedik, hogy valaha volt legerõsebb állapotában térhet vissza a következõ szezonban, miután mindenkinek köszönetét fejezte ki támogatásukért, bár még mindig nincs pontos dátuma annak, mikorra épül fel rehabilitációs programjából.

"Még mindig nem állok készen arra, hogy pályára lépjek vagy edzésbe álljak, de hallgatok az orvosokra és közben próbálom megfelelõ állapotba hozni magam" - mondta Fletcher.

"Kihívás, hogy a következõ szezonra készen álljak, erre koncentrálok."

 


"Az orvosi csapat és én közösen döntöttünk úgy, hogy hosszabb idõre kilépek a fociból annak érdekében, hogy jobban legyek és majd teljesen felépülve és játékra készen térjek vissza."

"Ez egy váratlan betegség, nem tudod mi vár rád. De muszáj erõsnek maradni és továbbra is hinni. A pozitív gondolkodás nagyon fontos."

"Nagy támogatást kaptam Skóciából és Manchesterbõl is. Bizakodó és pozitív vagyok, hogy a legjobbként térek majd vissza."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!