Célkeresztben egy fiatal kapus

A Notts Countynál megerõsítették, a több Premier League klub közül a Manchester United az egyik, amely figyelemmel követi tinédzser kapusuk, Fabian Speiss teljesítményét.


Bár a német fiatal még nem mutatkozott be a Szarkák elsõ csapatában, igen nagyra értékelik képességeit a League One-ban szereplõ klubnál.

A Premier League bajnoka hosszú ideje figyeli a 18 éves kapust, mint ahogy a Manchester City, a Tottenham és az Arsenal is szemmel tartja fejlõdését.

Mick Leonard, a County fiataljaival foglalkozó személyzet vezetõje nagyon reméli, hogy Fabian az elsõ csapat tagja lesz a Meadow Lane-en, de nem lepõdött meg azon, hogy több komoly klub is érdeklõdik iránta.

 


"A Man Utd hosszú ideje figyeli õt" - mondta Leonard a Nottingham Evening Postnak.

"A Doncaster elleni múlt heti összecsapáson a Manchester City és a Tottenham megfigyelõi is megnézték õt, valamint az Arsenal is nyomon követte, amikor a Lewes-nél volt kölcsönben."

"Olyan jó, mint bármely más fiatal kapus, akit láttam és nem lepne meg, ha nagy klubok akarnák õt. Minden megvan benne, aminek egy modern kapusban lenni kell."

"Remek képességei és hozzáállása van. Nagyon érett, fizikálisan is egy nagy darab kapus, szóval a kapuja elõtt õ parancsol. Bátor és lábbal is jól bánik a labdával."

"Mindent elérhet, ha olyan keményen dolgozik, mint most. Rengeteg lehetõség rejlik benne."

"Nagyon szeretném az elsõ csapatunkban látni. Hiszem, hogy elég jó és ha megteszi ezt, az értéke csak emelkedni fog." 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!