Ferdinand készen áll hétfõre

Sir Alex Ferguson elmondta, Rio Ferdinand bevethetõ lesz hétfõ este, amikor rendkívül fontos mérkõzést játszanak a Blackburnnel.


A középsõ védõt a Fulham elleni 1-0-ra megnyert találkozó vége felé cserélte le a menedzser, de csak elõvigyázatosságból, a játékosnak nem volt igazán komoly gondja a folyton visszatérõ hát problémájával. Nani még mindig nincs kész a visszatérésre és valószínûleg az utazó keret a Fulham elleni kerettel megegyezõ lesz.

"Ugyanaz a csapat lesz hétfõ este, nem lesz változás" - mondta Ferguson a mai sajtótájékoztatóján. "Arra számítunk, hogy Nani holnap már edz, de a meccs még túl korai lenne neki. Rio rendben van, csak egy kissé merevnek érezte a hátát. Tudjuk, mi a helyzet vele. Azonnal foglalkoztunk vele és Chris Smallinggal helyettesítttük. Õ jól van."

Sir Alex tudja, igazi csatára számíthat az Ewood Parkban, amely az utóbbi években nem volt a legkedveltebb vadászterülete csapatának.

 


"A Blackburn elleni meccsek mindig nehéz típusú mérkõzések. Helyi derbi érzése van ezeknek a találkozóknak, amelyek kissé harciasra szoktak sikerülni. Tavaly egy gólos hátrányból jöttünk vissza és nyertük meg a bajnokságot, idén is nehéz meccsre számítunk. De minden megmaradt meccsünk ilyen lesz, remélhetõleg jól tudjuk majd navigálni õket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!