A United maradt az élen

A Vörös Ördögök a 20. bajnoki cím megszerzéséért folytatott küzdelemben váratlan lendületet kaptak, mivel a rivális City csapata két pontot veszített ma, hazai pályán.


A kékek csapata nagyon közel járt ahhoz, hogy megtörjön az idei hazai veretlenségük. Balotelli büntetõjével ugyan hamar sikerült kiegyenlíteniük, miután a Sunderland a mérkõzés 31. percében megszerezte a vezetést, de hamarosan újabb két gólt lõttek a Fekete Macskák, amivel már 3-1-re vezetettek. Sebastian Larsson két góljával és az egykori Arsenal-csatár, Nicklas Bendtner góljával sikerült a Sunderladnak elhúznia.

  
 
A City viszont Balotelli és Aleksandar Kolarov góljával egy drámai fináléban kiegyenlített. Bár Manchini a második félidõben Carlos Tevezt is bevetette, aki David Silvat váltotta, a Citynek mégsem sikerült megszereznie a három pontot az Etihad Stadionban, ahol a mérkõzés 3-3-as döntetlennel zárult.
 
Így Mancini emberei nem tudták megelõzni az élen álló Vörös Ördögöket, akik hétfõn játszanak majd a Blackburn csapatával és, ha sikerül gyõzniük öt pontos elõnyre tehetnek szert a Cityvel szemben.
 
További Premier Leauge eredmények:
Aston Villa 2-4 Chelsea
Everton 2-0 West Brom
Fulham 2-1 Norwich
Man City 3-3 Sunderland
QPR 2-1 Arsenal
Wigan 2-0 Stoke
Wolves 2-3 Bolton
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!