Owen készen áll a bajnoki versenyfutásra

Michael Owen abban reménykedik, hogy idõben vissza tud térni sérülésébõl, hogy hozzásegítse a Vörös Ördögöket a Premier League bajnoki címének megszerzéséhez.


A 32 éves csatár november óta nem hadrafogható, miután az Otelul Galati elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen combsérülést szenvedett, azonban most már szinte maximális erõnléti állapotnak örvend.

 

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson minden bizonnyal örömmel fogja fogadni az Aranylabdás támadó visszatérését, és a skót menedzser korábban elmondta, hogy szerinte az õ klasszisára is nagy szükség lehet a szezon véghajrájának közeledtével ahhoz, hogy az Old Traffordon idén is bajnoki címnek örülhessenek.

 

Ebben a szezonban Owennek csak négy pályára lépés áll a neve mellett, de abban reménykedik, hogy tud majd bizonytani a menedzsere számára, és valamilyen formában részese lehet a Vörös Ördögök csapatának az utolsó fordulókban.

 

"Kemény hónapok állnak mögöttem, ugyanis nem volt könnyû végignézni, hogy amíg az edzõterembe járok, addig õk fel-alá futkosnak" - kezdte az egykori liverpooli kedvenc.

 

"Ennek a vége azonban már látótávolságon belül van. Elkezdtem az edzéseket, úgyhogy remélhetõleg néhány héten belül teljesen visszatérhetek, és bevetésre készen állhatok."

 

 

A Real Madridnál és a Newcastlenél is megforduló gólvágó hisz benne, hogy a United öltözõjében túltengõ tapasztalat jelentheti a különbséget a javukra, a helyi rivális Manchester Cityvel vívott harcban a Premier League trófeájáért.

 

"Amikor kiderült a sorsolás a szezon elõtt, már akkor úgy tekintettünk a vége elõtt három fordulóval lejátszandó Man City elleni találkozóra, mint egy nagy mérkõzésre" - tette hozzá.

 

"Most, nyolc mérkõzéssel a szezonzárás elõtt, még nagyobb összecsapásra van kilátás."

 

"A fiúk fantasztikusan szerepeltek az elmúlt hónapok során. Remek formájuknak köszönhetõen parádés sorozatot tudhatunk magunk mögött, és fantasztikus pozícióból várjuk a folytatást."

 

"Vezetjük a bajnokságot, de nagyon szoros az állás - nüanszokon fog múlni, hogy ki örülhet a végén."

 

"De az nagyon megnyugtató, és egyben bíztató, hogy ha körülnézünk az öltözõnkben, akkor olyan játékosokat találunk, mint Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand és Wayne Rooney."

 

"Õk azok a játékosok, akik már régóta itt játszanak, sok mindent láttak, és értek el, és akiket egy olyan ember vezetett már számtalan sikerre, aki több mindent ért el, mint a legtöbb kollégája."

 

"Remek helyzetben vagyunk, és már nagyon várjuk a szezon hátralévõ részét."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!