Giggs küzdelmet vár Hughestól

Ryan Giggs szerint Mark Hughesnak, a Manchester United legendájának csapata szigorú teszt elé állítja a hétvége során a Vörös Ördögöket.


A Queens Park Rangers a negyedik klub, amellyel Hughes az Old Traffordra látogat, miután korábban már megtette ezt a Blackburn, a Manchester City és a Fulham gárdájával. Miközben egyes QPR játékosoknak új élményt jelenthet ellátogatni az Álmok színházába, addig Giggs szerint Sparky elég tudást szerzett már ahhoz, hogy veszélyt jelentsen a Unitedre nézve.

"Marknak már sikerült elvezetni néhány klubot, úgyhogy már nem számít új menedzsernek. Õket is felkészíti majd, mint tette a többi csapattal, amelyek az Old Traffordra jöttek. Megnehezíthetik a dolgunkat" - mondta Ryan a ManUtd.com-nak.

 


A QPR a harmadik olyan csapat a United legutóbbi 4 meccse közül, mely a kiesés ellen küzd, hiszen a Wolves és a Blackburn is megküzdött a Vörös Ördögökkel, számukra sikertelenül. Azonban Giggs szerint a nyugat-londoniak keményebb falatot jelenthetnek, hiszen Hughes karakterére jellemzõ csapatot épített, melytõl a kemény munkát is megköveteli.

"Õ egy harcos és jó stáb van körülötte. Néhány jó igazolást is végrehajtott a januári átigazolási idõszakban és sok minõségi játékosuk van. A QPR vasárnap keményen fog dolgozni és nagyon szervezett lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!