Reakciók Rooney hosszabbítása után

Hosszú huzavona után a csatár végül aláírt, errõl mondták el véleményüket korábbi Vörös Ördögök.


Denis Irwin

 

„Elégedett vagyok. Szerdán este, amikor láttam Wayne Rooney nyilatkozatát azt hittem nagyon nagy a szakadék a klub és a játékos között. A klub ezt nyilván nem akarta nyilvánosságra hozni, de miután ez mégis megtörtént, talált egy új megoldást a helyzet rendezésére. Örülök, hogy újabb 5 évre aláírt, mert fontos játékosa a klubnak, keveseknek adatnak meg ilyen képességek. Nagy nap ez a Unitednek, innentõl újra csak a focival kell foglalkozni.”

 

 

 

 

Clayton Blackmore

 

„Nagyon jó hír, el sem tudtam hinni. Mindenki azt gondolta, hogy el fog menni. Csak annyit lehetett olvasni, hogy nem hosszabbít és már meg is vannak a lehetséges kérõk, a Real a City és még ki tudja ki. Ez is azt mutatja, milyen erõs személyiség Sir Alex Ferguson, hogy mégis itt tudta tartani az Old Traffordon. Ez igazán jó nekünk és Wayne is jobb játékos lehet.”

 

Lou Macari

 

Fantasztikus hír! Úgy tûnt nem hosszabbít, aztán végül mégis. Meg vagyok döbbenve. Nem is hittem a mai híreknek. Vagy Ferguson gyõzte meg, hogy hiba lenne távoznia, vagy Wayne maga is rájött, hogy ez rossz döntés lenne. A szurkolók kezében van a sorsa. Ha megbocsátanak neki és visszakapjuk a tavalyi Rooneyt, akkor szép jövõ elé nézünk.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!