Hughes: A United a befutó

Mark Hughes úgy véli, a Manchester United nyeri meg a Premier League trófeáját.


A Queens Park Rangers menedzsere viszont azt is elárulta, hogy eltökélt szándéka megnehezíteni a Vörös Ördögök menetelését, amikor csapatával a hétvégén az Old Traffordra látogatnak. 
 
Az egykori United csatár úgy érzi, hogy miután a Vörös Ördögöknek sikerült ötpontos elõnyt szereznie a Cityvel szemben, öröm lesz nézni amikor a verseny végén átveszik a trófeát.
 
Az április 8.-i gyõzelem lenne a United egymást követõ 8. gyõzelme a versenysorozatban, amivel akár 8 pontos elõnyt is szerezhet, de a City volt menedzsere reméli, hogy csapatának sikerül megtörnie a United nyerõ sorozatát.
 
 
"Annak, hogy a United a hajrában ilyen elõnyre tudott szert tenni egyértelmû következménye, hogy meg tudják védeni a bajnoki címüket, hisz annyiszor voltak már ebben a helyzetben, ellentétben a Cityvel."
 
"Érezhetõ, hogy egyre jobb formában játszanak és megállíthatatlanul haladnak elõre, de mi nyilván azon leszünk, hogy megnyerjük a mérkõzést, és ezzel megtörjük az utóbbi idõszakban a Vörös Ördögök nyerõ sorozatát."
 
"Nem azért megyünk az Old Traffordra, hogy megadjuk magunkat. Az a célunk, hogy megszerezzük a három pontot. Mindent meg fogunk tenni a gyõzelemért. A futball az a sport, ahol történhetnek meglepetések a pályán."
 
A QPR 2-1-es gyõzelme az Arsenal felett, amivel sikerült feljebb jutniuk a tabellán a kiesõ helyrõl, biztosan sokakat meglepett.
 
"Természetesen a három pont volt a lényeg, de a dolog másik kellemes része, hogy a gyõzelmet egy remek játékkal tudtuk elérni."
 
"Az egész mérkõzés alatt sikerült megbízható, egyenletes teljesítmény produkálnunk, remek összhang volt a játékosok között ami meg is hozta a gyümölcsét. Szeretnénk a United ellen is megismételni ezt a játékot."
 
Hughes bizakodó álláspontját Heidar Helguson és DJ Campbell visszatérése is alátámasztja. 
 
"Õk nagyon jó játékosok és szerencsére újra pályára léphetnek majd az Old Traffordon. Mindketten elkezdték az edzéseket a héten. Már remek formában vannak és készen állnak az összecsapásra."
 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!