Komoly az érdeklõdés Hazard iránt

A goal.com értesülései szerint Rene Meulensteen, a Manchester United edzõje arról beszélt, hogy Sir Alex Ferguson a nyáron szeretné leigazolni a Lille játékosát, Eden Hazardot.


A 21 éves belga válogatott szélsõ az egyik legkeresettebb játékos Európában és nem csak Premier League klubok, de más bajnokságok élcsapatai is ajánlatot készülnek tenni érte.

Sir Alex nemrégiben Franciaországban járt, hogy megnézze a Lille mérkõzését és az elsõ spekulációk arról szóltak, Hazard volt a kiszemelt játékos.

Meulensteen megerõsítette, hogy a tehetséges játékszervezõ útja a következõ szezon elõtt az Old Traffordra vezethet.

"A menedzser maga akarta látni Hazardot. Ez annak a jele, hogy érdekes játékosnak tartja. Sokat beszélgettünk róla" - mondta Rene a Voetbal Internationalnak. "Egy klubnak mindig fontos, hogy állandóan frissítse csapatát."

 


"Hazard egy különleges tehetség, de egy ilyen játékos szerzõdtetése sok idõbe telik. Például ott van David de Gea esete, akit hosszú idõn át figyeltünk, mire megszereztük. Hazard a Lille húzóembere, Ferguson pedig szeretné megismerni a játékos karakterét is."

A Manchester Unitedet ismét sok névvel összehozták már, akiket a júniusban nyíló átigazolás során megvárásolhatnak, fõleg a középpálya megerõsítése céljából.

A PSV Eindhoven csillaga, Kevin Strootman is egyike azoknak, akiket a sajtó összeboronált az angol bajnokság listavezetõjével, ám Meulensteen kizártnak tartja, hogy a nyáron Angliába igazolna a középpályás.

"Soha nem tárgyaltunk Strootmanrõl. Minden fiatal tehetséget szemmel tartunk. Ugyanez igaz Christian Eriksenre is."

"Nem túl sokat tudok Strootmanrõl. Angliában sokan az új Roy Keane-t látják benne. Ez nonszensz még akkor is, ha fizikálisan alkalmas lenne a Premier League-re."
 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!