Bajnok a tartalék csapat

A Manchester United tartalék csapata hétfõ esti gyõzelmével bebiztosította bajnoki címét a Barclays Premier Reserve League északi csoportjában.


A Newcastle otthonában, drámai gyõzelemmel megszerzett három pont elegendõ volt, hogy Warren Joyce csapata bebiztosítsa helyezését és már a Liverpool se tudja utolérni õket, ezzel megnyerve az északi régiót ismét, jogot szerezve, hogy megmérkõzzön a döntõben az Aston Villával, amely a déli csoport gyõztese lett.

Will Keane négy gólja mellé csatlakozott még az olasz Davide Petrucci és a belga Ritchie De Laet, a csapat pedig három gólos hátrányból felállva hatot lõtt a Whitley Parkban a Szarkáknak. Második alkalom volt a szezonban, hogy Joyce csapata hatot hintett a Newcatle-nek, hiszen januárban hazai pályán 6-0-ra gyõzték le a Vörös Ördögök az északiakat.

 


A Swansea elleni szintén 6-0 hazai pályán még augusztusban újabb kiemelkedõ eredmény volt a tartalékok számára, akik 18 bajnokijukból 13-at megnyertek. Csütörtökön a Liverpoolhoz látogató csapat kiterjesztheti gyõzelmi sorozatát ötre, amennyiben legyõzi a második helyért a Sunderlanddel harcoló vörösöket. Majd a Chelsea elleni, idegenbeli találkozó következik, amit a Wolves és a Sunderland elleni hazai összecsapások követnek. Ez a négy találkozó van hátra a bajnokságból, amelyet az Aston Villa elleni döntõ zár majd le.

Bármi is történik majd azon a meccsen, rendkívüli siker ez a tartalékok számára - nem csak a cím megnyerése miatt, hanem mert öt fiatal is bemutatkozhatott idén a felnõtt csapatban. Will Keane, testvére Michael, Ezekiel Fryers, Larnell Cole és Paul Pogba is pályán volt a tegnap esti találkozón.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!