Rooney: Nem volt fair a Young körüli vihar

Wayne Rooney úgy érzi, hogy csapattársa, Ashley Young csak azért nem részesült kellõ elbánásmódban a sajtó részérõl, mert a Manchester United játékosa.


A Vörös Ördögök szélsõjét országszerte színészkedéssel vádolták, miután az elmúlt két hét során két vitatható tizenegyest is kapott csapata azáltal, hogy a tizenhatoson belül feldobta magát.

 

"Szerintem akármi is történik egy United játékossal, az sokkal nagyobb sajtót kap, mintha egy másik csapat játékosával történne ugyanaz" - kezdte Rooney a MUTV-ben.

 

"Ez nagyon nehéz a támadók számára. Néha csak próbálsz elugrani a feléd száguldó rúgások elöl, és máris azzal bélyegeznek meg, hogy feldobtad magad."

 

"Természetesen senki nem szeret színészkedést látni a meccseken, de manapság igen gyors a játék, és ezért a bíróknak nehéz dolguk van abban, hogy helyes döntéseket hozzanak."

 

 

Rooney, akit a héten jelölte a Professzionális Futballisták Szövetségének (PFA) Év játékosa díjára is, elárulta, hogy õ úgy érzi, a Manchester United pole pozícióban van a bajnoki címet illetõen, miután öt pontos elõnnyel rendelkeznek a Cityvel szemben, négy mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt.

 

"Nagyszerû, hogy ilyen helyzetben vagyunk" - tette hozzá.

 

"Különösen azt követõen, hogy a City néhány ponttal elhúzott elõttünk, de továbbra is harcolnunk kell azért, hogy lõtávolon kívül maradjunk tõlük."

 

"Csak arra kell koncentrálnunk, hogy a saját feladatunkat jól végezzük mostantól a szezon végéig, és így megvédhetjük a bajnoki címünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!