Tartalékok: Chelsea 1-4 United

A Manchester United tartalékcsapata meggyõzõ teljesítményt nyújtva, bajnokhoz méltó gyõzelmet aratott a Chelsea otthonában.


Warren Joyce csapata gyakorlatilag az elsõ félidõben megnyerte a mérkõzést. Ryan Tunnicliffe a szezon 17. gólszerzõje volt a Vörös Ördögök részérõl, míg Will Keane már 17. gólját is megszerezte idei, igen termékeny szezonja során.

Tunnicliffe már a 10. percben vezetést szerzett, miután Ezekiel Fryers remekül tálalt a középpályás elé, aki ballal lõtt James Russell kapujába. Szinte csak a vendégek támadtak, bár Romelu Lukaku igen ambíciózus kísérletet tett a gólszerzésre, de lövése mellé ment.

Aziz Deen-Conteh kénytelen volt a gólvonalról menteni, majd Russel védte Tom Thorpe lövését, nem sokkal késõbb pedig Will Keane kísérlete szállt kapu fölé. Domináltak a Vörös Ördögök, melynek meg is lett az eredménye. Jesse Lingard kiváló kiugratását követõen Larnell Cole-hoz került a labda, aki megérdemelten lõtt a kapus mellett a hálóba. A szünet elõtt Michael Keane hosszú elõreívelését nagyon ügyesen vitte el Russell kapus mellett ikertestvére, aki nem hibázott, megszerezve csapata harmadik gólját, amit a visszafutó Nathan Ake sem tudott megakadályozni a gólvonalon.

A könyörtelen United a fordulás utáni ötödik percben már a negyedik gólját is megszerezte, amikor Ritchie De Laet bizonyította, mennyire is kiéhezett a támadásokra is. Végigrobogott a hazai védõk között, majd a hálóba lõtt, megszerezve második találatát idén a tartalékok között.

Davide Petrucci is majdnem meglõtte a maga gólját, de Russell védeni tudott, majd a Chelsea közel került a szépítéshez, de Lucas Piazon próbálkozását Thorpe a gólvonalról egy fejessel meghiúsította. Davide Petrucci passza után Michele Fornasier szerzett újabb gólt, de a partjelzõ zászlaja sajnos lest jelzett, majd Petrucci remek megmozdulását követõen nagyszerû beívelést adott Will Keane fejére, aki azonban csak a felsõ lécet találta el, így maradt a négy gólos elõny.

Ám a végén csak sikerült szépítenie a Chelsea-nek, Patrick Bamford lapos lövése jutott túl Sam Johnstone-on és kötött ki a bal alsó sarokban a kapufáról megpattanva. A találkozó hosszabbításában még Petrucci szabadrúgása után Thorpe fejelt a felsõlécre, a bajnok azonban így is kényelmes gyõzelemmel a zsebében utazhatott haza.


Barclays Premier Reserve League
Chelsea 1-4 Manchester United
Cobham

United: Johnstone - Vermijl(Fornasier 55.), M.Keane, De Laet, Fryers - Cole(van Velzen 75.), Thorpe, Tunnicliffe, Petrucci, Lingard(Giverin 63.) - W.Keane
Nem használt cserék: Coll, Blackett.

Gólszerzõ: Bamford 85' illetve Tunnicliffe 10', Cole34', W.Keane 44', De Laet 50'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!