Fergie: Nem minden a pénzrõl szól

Sir Alex Ferguson visszautasította azt a teóriát, hogy a jövõ hétfõi manchesteri derbi a szenvedély és a pénz között hozna ítéletet.


Két héttel ezelõtt még úgy tûnt, hogy a Manchester United biztosan begyüjti 20. bajnoki címét, ám elõbb meglepetésre vereséget szenvedtek idegenben a Wigantõl, majd múlt vasárnap csak 4-4-es döntetlent értek el az Everton ellen az Old Traffordon.

 

Ezek a kisiklások lehetõvé tették, hogy a városi rivális City három pontra felzárkózzon mögéjük, és Roberto Mancini fiai egy esetleges jövõ hétfõi gyõzelemmel át is vehetnék a vezetést a Premier League tabelláján.

 

Az Etihad Stadiumban rendezendõ mérkõzést már meg is bélyegezték a legnagyobb derbiként, amelyet Sir Alex Ferguson regnálása alatt játszott egymással a két csapat, de más vetülete is lehet a mérkõzésnek, ugyanis egy kõkemény párharc szemtanúi lehetünk majd, ahol az elitcsapat az újgazdag Cityvel csaphat össze.

 

 

"Ez nem igazán precíz megfogalmazás" - kezdte Ferguson az RMC Sportnak.

 

"Nem értek egyet ezekkel a véleményekkel."

 

"Az igaz, hogy a City hihetetlen módon meggazdagodott, de az már nem tény, hogy az új tulajdonos, és az új ambíciók egyértelmûen megváltoztatják a dolgokat."

 

"A különbség valószínûleg az, hogy mi fiatalokból próbáljuk felépíteni a csapatunkat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!