Sir Alex elismerte Hazard képességeit

Sir Alex Ferguson elismerte, hogy nagyra tartja a Lille sztárját, Eden Hazardot, amellyel azonnal meg is indultak a spekulációk azt illetõen, hogy a Manchester United ajánlatot tehet érte a nyáron.


Úgy tûnik, hogy a belga támadó mindenképpen elhagyja klubját idén nyáron, kérõkben pedig nem szenved hiányt, ugyanis az egész európai elit sorba áll kegyeiért.

 

Ferguson most megerõsítette, hogy teljesen le volt nyûgözve Hazard által, amikor személyesen is látta játszani az elõzõ hónapban a Lyon ellen.

 

"Amikor legutóbb elmentem megnézni a Lyon meccsét a Lille ellen, akkor természetesen láttam Hazardot játszani, de mellette más játékosokat is, hiszen ez a munkám része" - mondta a francia RMC rádiócsatornának.

 

"Megerõsíthetem, hogy Hazardot nagyon jó játékosnak tartom, aki fantasztikus képességekkel rendelkezik, és tíz méteren villámgyors."

 

 

Hazard ezt követõen megerõsítette a Sky Sports kérdésére, hogy nagyon hízelgõnek találta, amikor megtudta, hogy Ferguson megtekintette a játékát.

 

"Le voltam nyûgözve, hogy ilyen véleménnyel volt rólam a világfutball egyik legnagyszerûbb edzõje" - kezdte a 21 éves játékos.

 

"Hogy õszinte legyek, nem tudtam, hogy ott volt a meccsen, de szerintem ezt senki nem tudta, mert ezzel én se voltam tisztában."

 

"A Manchester United egy klasszis csapat, és mindenki figyelmét felkeltené az õ érdeklõdésük."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!