Ronaldo: Hiányzik a United

A Real Madrid szupersztárja, Cristiano Ronaldo bevallotta a The Sun-nak adott interjújában, hogy hiányzik neki a Manchester Unitednél megszokott élet.


A portugál csillag a világ legdrágább játékosaként három évvel ezelõtt hagyta el 80 millió fontért az Old Traffordot. Azóta Ronaldo az egyik legnagyobb Real játékossá vált, aki 138 mérkõzésen 140 gólt lõtt.

 
Legújabb gyõztes gólját a Nou Campban szerezte, amivel Jose Mourinho emberei 7 ponttal vezetik a La Liga tabelláját. Annak ellenére, hogy Ronaldo hatalmas sikereket ért el Spanyolországban, rengeteg kedves emléket õriz a Sir Alex Ferguson igazgatása alatt töltött éveibõl.
 
"Néha beszélünk Sir Alex-szel és olyankor hiányzik a Manchester United" - mondta a 27 éves játékos.
 
"Olyan érzés, mintha a családomtól lennék távol. Hat évet töltöttem a srácokkal és még mindig jó kapcsolatban vagyok velük és az edzõvel is."
 
"Gyakran beszélek Rioval, Nanival, Andersonnal és Evrával. Õk még mindig olyanok a számomra, mint egy nagy család. Ezért hiányzik nagyon a manchesteri élet. Különösen az alma és a puding, amit Carringtonban kaptunk az edzések után. Csodálatos volt!" - viccelõdött Ronaldo.
 
 
Majd arra a kérdésre, hogy az edzések mellett mi hiányzik még neki a Unitedben eltöltött évekbõl a következõket mondta: "A jó hangulat, a viccelõdések, a sok nevetés. Egy különös energia vett körül bennünket, játékosokat, és az egész csapatot, amit Sir Alex generált. És ez az, ami a legjobban hiányzik."
 
 
Annak ellenére, hogy Ronaldo jelenleg a Real elsõ számú játékosa és vezetik a spanyol bajnokságot, állítja, hogy sohasem volt boldogabb, mint a Vörös Ördögöknél eltöltött évek alatt. 
 
"A legszebb pillanat amikor megnyertük a Bajnokok Ligáját a Manchester Uniteddel és amikor megkaptam az Aranycipõt."
 
"Nagyon élveztem jelenleg a játékomat és szerintem jobban is játszom most, mint fiatalon."
 


thesun.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!