Maradona: A City szeretné, a United tudja...

Diego Maradona szerint a City-United derbi sokkal érdekesebb, mint az El Clásico.


A Premier League két legjobbja találkozik az Etihad Stadiumban hétfõn este egy olyan játékban, amit Sir Alex Ferguson úgy írt le, mint a "legnagyobb városi derbi" 25 éves manchesteri pályafutása alatt.

 
A United három pont elõnnyel utazik a zajos szomszéd otthonába. Mancini embereinek egy óriási bakugrásra lenne szükségük ahhoz, hogy megelõzzék a Vörös Ördögöket.
 
Míg a United 20. bajnoki címére vadászik, addig a City 44 év elteltével a csapat elsõ angol bajnoki trófeáját próbálja megkaparintani. 
 
Az elmúlt szezonban már volt néhány izgalmas összecsapása a városi riválisoknak és Ferguson bevallotta, hogy versengésük már felülmúlja a Liverpool csapatával folytatott rivalizálást.
 
Maradona ezzel minden bizonnyal egyetért. Sõt az argentin legenda elmondta, hogy Manchester vörös és kék fele közötti összecsapás sokkal jobban érdekli, mint a Barcelona - Real Madrid mérkõzés.
 
 
"Nagyon színvonalas és izgalmas derbi lesz hétfõn Manchesterben. Szeretnék ott lenni" - mondta Maradona.
 
"Számomra ez sokkal fontosabb, mint az El Clásico a Barcelonával és a Reallal. Már párszor meghívtak a Clásicora, de ha meghívnának a City-United találkozóra, szívesebben elmennék. Nagyon szeretném látni azt a meccset."
 
A hétfõ esti összecsapás elõtt Maradona vonakodott jóslatokba bocsátkozni, de véleménye szerint a United tapasztalata miatt az esélyesebb a bajnoki címre.
 
"Egy nagyon kemény játék, egyben fantasztikus mérkõzés lesz majd Anglia két legjobb csapata között."
 
"Magától érthetõ, hogy a City szeretné megnyerni, a United pedig tudja, hogy kell megnyerni a kupát."
 


sport360.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!