Tartalékok: United 2-0 Wolves

A Manchester United tartalékcsapata mindkét félidõben egy gólt szerezve legyõzte a Wolverhampton csapatát.


Az esõ áztatta pályán néhány korai lehetõsége akadt a vendégeknek, elõbb James Spray kényszerítette mentésre Sam Johnstone-t, majd John Gorman - aki fiatalabb korában a Unitednél játszott - fejelt kapu mellé, folytatva a veszélyeztetést, mielõtt a túloldalon igen jó lehetõség nem adódott.

Marnick Vermijl ment elõre, remekül játszott össze Larnell Cole-lal, az angol U19-es válogatott szép sarkazással passzolt vissza a védõhöz, kinek lövése csak centikkel ment kapu mellé. Stephen Hunt - aki a Wolves elsõ csapatának tagja - veszélyeztetett Antony Forde szöglete után, de Johnston végül kiütötte a labdát saját kapuja mögé. A bajnok csak ritkán mutatta meg képességét, akkor leginkább Vermijl elõretörései után alakult ki helyzet, mint Matty James elõtt is, akit azonban Aaron McCarey megállított.

Már úgy tûnt, az elsõ félidõben nem esik gól, de Vermijl tökéletes kiugratása után Ryan Tunnicliffe lõtte kapu elé a labdát, amibe Will Keane ért bele a kapu elõterében, ám a labda a kapufáról visszapattant a mezõnybe. Szerencsére ott lapult Davide Petrucci, aki magabiztosan lõtt a hálóba.

Az olasz középpályás fordulás után majdnem megszerezte második gólját is, majd Vermijl lõtt a tizenhatos vonalnak közelébõl nem sokkal kapu mellé. A hazaiak nagyobb tempóban kezdték a második játékrészt, amire Forde válaszolt, tesztelve Johnstone reflexeit, majd a vendégek rémülhettek meg, amikor egy Petrucci beadás kipattant McCarey kezei közül, de végül senkitõl sem zavartatva még sikerült megfognia a labdát a gólvonal elõtt.

Remek támadás után Tunnicliffe helyzete maradt ki, majd a Farkasok kapusa fellélegezhetett, miután Cole kiváló lövése a kapufán csattant és onnan visszapattant a mezõnybe. A 66. percben azonban már nem lehetett megállítani Cole-t, aki 2-0-ra módosította az állást. Tunnicliffe játszott nagyszerûen Will Keane elé, a csatár laposan kapu elé lõtte a labdát, ahol Cole érkezett és könnyedén szerezte meg a csapat második gólját. Tom Thorpe is lövésre szánta el magát, de egy védõn megpattanva végül a kapu mellé szállt a labda, majd Will Keane fejelt kapu fölé, továbbra is nyomást gyakorolva a vendégekre, ám újabb találat nem született.

Minden elismerés a pályamunkásoknak, akik alkalmassá tették a játékteret, valamint a közel 300 szurkolónak, akik dacolva az elemekkel megnézték Warren Joyce csapatának újabb gyõzelmét, mellyel továbbra is veretlen a United a bajnokság hazai meccsein.


Barclays Premier Reserve League
Manchester United 2-0 Wolverhampton Wanderers
Moss Lane, 294 nézõ

United: Johnstone - Vermijl, M.Keane, Fryers, De Laet - Cole(van Velzen 88.), Thorpe(Fornasier 86.), Tunnicliffe, Petrucci, James(Blackett 61.) - W.Keane
Nem használt cserék: Giverin, Jacob.

Gólszerzõ: Petrucci 45', Cole 66'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!