Sir Alex Rooneyt és Welbecket élteti

Sir Alex Ferguson hiszi, hogy még többre számíthat Wayne Rooneytól és Danny Welbecktõl, miután a csatárpáros folytatja együttes tündöklését.


A duó már a múlt héten is tanúbizonyságot adott képességeirõl, amikor az Everton elleni bajnokin Rooney második gólja elõtt olyan összjátékot láthattunk tõle, amely szinte minden Vörös Ördögökért szorító szurkolót az Andy Coletól és Dwight Yorketól 1998-ban a Nou Campban látott kombinációra emlékeztetett.

 

Sir Alex Fergusont teljesen lenyûgözte az, amit a párostól látott, akik egyébként nem mellékesen már 45 gólnál járnak együtt ebben a szezonban, és arra számít, hogy a két játékos együtt még tovább fejlõdhet, és a következõ években csúcsra járathatják csatárkettõsüket.

 

"Wayne most 26, Danny pedig 21 éves. Csak arra tudok gondolni, hogy a következõ néhány évben csak jobbá válhatnak. Mindenki ebben reménykedik. Ha Danny megint folyamatosan fitt lesz, és egymás után játszhatja a mérkõzéseket, akkor még tovább fejlõdhet" - kezdte a United menedzsere.

 

"A múlt héten valami igazán különlegeset láthattunk tõlük. Tudom, hogy sokan hasonlították õket Colehoz és Yorkehoz, és igen, vannak hasonlóságok. Azt gondolom, hogy Welbeck fantasztikusan mozgott múlt héten. Támadási szempontból a második félidõben hengereltünk."

 

 

Az még egyelõre nem eldöntött tény, hogy Wayne Rooney vagy Danny Welbeck kezdõként lép-e pályára a hétfõi esti gigarangadón a Manchester City ellen, azonban Sir Alex azt már kijelentette, hogy a Manchester United támadni fog az Etihad Stadiumban.

 

Egy dolog biztos: a Vörös Ördögök ebben a szezonban csak kétszer veszítettek a bajnokságban idegenben, míg a City veretlen hazai mérleggel büszkélkedhet, így mindkét csapat komoly erõt képvisel majd az egymás elleni összecsapásukon.

 

"Szerintem hétfõn sokszor kell veszélyeztetnünk a kapujukat" - tette hozzá Ferguson.

 

"Arra számítunk, hogy a játékosaink egy fokozattal feljebb kapcsolnak majd, és veszélyt jelentenek majd a City kapujára. Ez nem lehet kérdéses."

 

"A dolgok érdekes együttállásának lehetünk majd szemtanúi: ugyanis az ország legjobb hazai mérlegével rendelkezõ csapat fogadja majd az ország legjobb idegenbeli mérlegével büszkélkedõ csapatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!