Evra: Meg kell állítani a City-t!

Patrice Evra attól fél, hogy a Manchester City egy megállíthatatlan trófeanyerõgéppé válik, ha sikerül megkaparintaniuk a Premier League trófeáját az Old Traffordról.


Továbbra is a Manchester United tûnik a legesélyesebbnek arra, hogy felüljön a Premier League trónjára, és ezzel begyüjtse története 20. bajnoki elsõségét, miután három ponttal vezeti a bajnokságot, de azzal valószínûleg Manchester vörös felében is tisztában vannak, hogy egy esetleges ma esti gyõzelem a City részérõl a 'kihagyhatatlan' derbin, hihetetlen esélyt adna a városi rivális kezébe.

 

A Vörös Ördögök csapatkapitánya, Patrice Evra szerint erre az eshetõségre még csak gondolni sem érdemes, miután a United eltökélt, hogy elkerülje azt, hogy üres kézzel zárják az idei szezont.

 

Emellett a Manchester Unitednél amiatt is aggódnak, hogy nehogy felszakadjon egy bizonyos gát az Etihad Stadiumban, ugyanis egy esetleges elsõ bajnoki cím olyan sikereket hozhatna a Citynek, mint amilyenekben a szomszédvárnak volt része a Sir Alex Ferguson-érában.

 

 

"Óvakodjunk ettõl. Ha a City elkezd trófeákat nyerni, akkor nagyon nehéz lesz õket megállítani" - kezdte a francia bekk.

 

"Még azelõtt meg kell ebben akadályoznunk õket, hogy elkezdenék ezt a sorozatot, mert messzire mehetnek. Így kezdik a nagy csapatok is, az elsõ megnyert trófeájukkal."

 

"Tavaly megnyerték az FA-kupát, és ha idén bajnokok is lennének, akkor már túl nagy önbizalmuk lenne."

 

"Ha õk nyernék meg a Premier League-t, akkor lapozhatnának, és forradalomról beszélhetnének, olyan dologról, amely korábban mint csak a Manchester Uniteddal került szóba."

 

"Ha a Manchester Unitedben játszol, és te vagy a csapat vezére, vagy a kapitánya, akkor az egész arról szól, hogy az ilyen meccseken játssz. Ilyenkor el kell fogadni, hogy nagy felelõsség hárul az emberre."

 

"Legyen szó rólam, vagy akár Ryan Giggsrõl, ha bárkit megkérdeznek, hogy melyik bajnoki címnek örülne a legjobban, mindenki a mostanit választaná."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!