Vidic ügynöke tagadja az újabb pletykákat

Nemanja Vidic ügynöke szeretné minél távolabb tartani kliensét azoktól a legújabb pletykáktól, miszerint a védõ már a nyáron klubot vált, és a Juventushoz igazol.


Azok a találgatások, miszerint a Manchester United csapatkapitánya hamarosan Olaszországba igazol, csak nem akarnak múlni, miután olasz hírforrások szerint állítólg a Juventus az elmúlt pár évhez hasonlóan idén is bejelentkezik a szerb védõ szolgálataiért.

 

Eddig hivatalos megkeresés még soha nem történt az ügyben, miután a Vörös Ördögök nem mutattak hajlandóságot egyik legkiválóbb játékosuk pénzé tételére, de minden egyes átigazolási idõszak újabb lendületet ad az egykori Szpartak Moszkva játékos Torinóba igazolásáról szóló pletykáknak.

 

Vidic képviselõjének állítása szerint a jelenlegi történetben, miszerint Vidic országot vált és a vélhetõen Olaszországban bajnoki címet szerzõ Juventushoz igazol, sincs igazság, a korábbi évekhez hasonlóan, és kijelentette, hogy ügyfele csakis a hosszú sérülésébõl való felépülést segítõ rehabilitációra koncentrál jelen pillanatban.

 

Csak egyetlen vágya van, mégpedig, hogy a 2012/2013-as szezon kezdetére maximális erõnléti állapotban térhessen vissza a Manchester United védelmi alakzatának szívébe.

 

 

"Vidic továbbra sincs bevethetõ állapotba súlyos szalagsérülése miatt" - mondta Silvano Martina a tuttomercatoweb.com-nak.

 

"Hogy elképzelhetõ-e a jövõje Olaszországban? Elõször is figyelembe kell venni, hogy nem EU-tagországbeli útlevele van, amely igencsak megnehezítené a Serie A-ba való igazolását."

 

"Biztosíthatok mindenkit róla, hogy soha nem tárgyaltam a Juventusszal Nemanjaról."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!