United szurkolók: Még van remény

A Manchester United szurkolói még nem adták fel a reményt, hogy kedvenc csapatuknak sikerül megõrizniük a bajnoki címet.


 Az érzelmek a tetõfokára hágtak a Talking Reds oldalán - a Manchester United hivatalos üzenõfala - hiszen a végsõ sípszó az Etihad Stadiumban megerõsítette a Manchester City visszatérését a tabella elsõ helyére.

 
Míg egyesek csalódottságuknak adtak hangot, mások arról írtak, milyen esélyei lehetnek még a Unitednek a bajnoki cím megvédésére. Nem kizárt, hogy az utóbbi idõben remek teljesítményt nyújtó Newcastle csapata két, vagy akár három ponttal is megrövidíti a City vezetõ pozícióját. Mivel a Kékek vasárnap elõbb játszanak, mint a Vörös Ördögök, ezért a United már úgy léphet pályára, hogy tudja majd, mit kell tennie a cím megvédése érdekében.
 
Íme néhány szurkolói gondolat a Premier League végsõ szakaszáról. 
 
ryin
Nagyon letört a Citytõl elszenvedett vereség, de a cím megvédése igazából már az Everton elleni döntetlennel veszélybe került. Számítottam arra, hogy az Etihadban nem bírunk majd a Cityvel, és jól jött volna, ha ötpontos elõnnyel látogatunk a szomszédba. Sajnos most az esélyünk nagyon karcsú lett, de a szurkolótársaim hozzászólásait, és egyes újságok híreit olvasva, miszerint: a United még megvédheti a címet, adott nekem reményt arra, hogy talán van még esélyünk megnyerni a bajnokságot. Imádkozom azért, hogy a Newcastle legyõzze a Cityt, és a srácok tartoznak nekünk azzal, hogy megnyerjék az utolsó két mérkõzést. 
 
redmaniac
Még akkor is van némi esélyünk, ha a City is hozza a hátralévõ két mérkõzését. A gólarányunkon kellene javítani, amihez viszont nagyarányú gyõzelmekre lenne szükség. Ami persze nagyon nehéz lenne, de nem lehetetlen.
 
LukJahar
Még nincs vége. A Unitednek csak a következõ két mérkõzésre szabad koncentrálnia, minél nagyobb arányú gyõzelmeket kell elérnie. Még bármi megtörténhet. A Citynek nehéz dolga lesz a Newcastle csapatával, akik megverték Chelsea-t is, és az utóbbi idõben sorozatban nyerik a meccseket. Ez még egy nagyon fontos eleme a bajnokságnak, és remélem nekünk kedvez majd a szerencse.
 
 
CaZzy
Mi más lenne a feladatunk minthogy higgyünk a csapatban és szurkoljunk akkor is, ha nagyon kicsi remény maradt a számunkra? Amikor öt ponttal voltunk a City mögött, akkor is hittem, hogy sikerülni fog, és amikor nyolc ponttal álltunk az élen, akkor is tudtam, hogy nincs még vége. Mint ahogy most is szentül hiszem, hogy van még remény. Bármi legyen is a vége, nem fogom elveszíteni a hitem sem ebben a szezonban sem a következõk bármelyikében. United drukkernek születtem és az is maradok, amíg élek. Örökre büszke leszek a Vörös Ördög névre.
 
Jordz
Én nem vesztettem el a hitem a Unitedben. Tudom, hogy megnyerjük a hátralévõ két meccset és a Newcastle megveri a Cityt.
 
dan87
A Newcastle fog tenni nekünk egy szívességet. Egy döntetlen elég lenne nekünk, hogy megnyerjük a bajnokságot.
 
scoobysnack68
Az Unitedbe vetett hitem nagyon erõs, és most ugyanígy bízom a Newcastle-ben is.
 
5McD
Hogy én elveszítsem az Unitedbe vetett hitem az lehetetlen. Nem érdekel, milyen szezonunk lesz, akár most, akár a jövõben. Ha nem nyerünk semmit és kikapunk a Citytõl, a Barcelonától, a Wigantól vagy bármelyik csapattól, sohasem fogom elveszíteni a hitem, amíg élek csak a Unitednek szurkolok. Most eljött az idõ, hogy kiderüljön, kinek igaz a hite, mert most van a legnagyobb szüksége ránk, rajongókra a csapatnak. Nem duzzogva kell elfordulnunk, hanem hinni a gyõzelemben. Nagyon nagy próbatétel elõtt áll a City, a Newcastle remek formában van. A Cityre most óriási nyomás nehezedik és én biztos vagyok abban, hogy nem tudnak majd ezzel megbirkózni. Nem szabad elveszíteni a hitünket! Nincs még vége a versenynek! Meg tudjuk nyerni a bajnokságot!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!