Tartalékok: United 0-0 Sunderland

A United tartalékainak be kellett érniük egy 0-0-val a Sunderland ellen is, ezen a héten immár másodszor alakult ki gólnélküli patthelyzet a találkozókon.


A Vörös Ördögök valószínûleg nem tettek meg mindent a három pont megszerzéséhez, így a szezon utolsó bajnoki mérkõzésén csak döntetlenre futotta Warren joyce csapatától, amely ennek ellenére is 14 pontos elõnnyel zárta a csoportját és készülhet a csütörtökön sorra kerülõ döntõre, melyet a déli csoport gyõztesével, az Aston Villával játszák.

Sunderlandi helyzettel indult a találkozó, ám Mikael Mandron kapu elé lõtt labdájáról lemaradtak a társak, így nem sikerült bevenniük Anders Lindegaard hálóját. Húsz perc kellett, mire a United elsõ helyzetét láthatta a közönség, ekkor Ryan Tunnicliffe-tõl kapott labdát Ritchie de Laet, de a belga nagy ívû beadását Davide Petrucci csak kapu mellé tudta fejelni. Ezt követõen még De Laet elõtt adódott lehetõség, ami mellé ment, valamin Jesse Lingard lövése volt még az az elsõ félidõben, ami említésre méltó.

A szünetben Robbie Brady váltotta Marnick Vermijlt, hogy Joyce növelje a bal védelem támadó képességét. Ám mégis középrõl jött az elsõ helyzet, Petrucci passzát követõen Tunnicliffe remek lövést eresztett kapura, de Jordan Pickford kiválóan mentett a jobb alsó sarok elõl.

Adam Reed lõtt kapu mellé a vendégek részérõl, a United azonban még nagyobb nyomást gyakorolt ellenfelére, Lingard tüzelt kapu fölé, miután Larnell Cole szögletét fejelték ki a védõk, majd Tunnicliffe ismét megdolgoztatta a vendégek kapusát egy szinte ugyanolyan lövéssel, mint néhány perccel elõtte.

De Laet lövését fogta könnyedén Pickford kapus, majd a találkozó végén Brady szabadrúgásánál is így tett. Warren Joyce csapatának minden bizonnyal többet kell kiadnia magából a Villa elleni rájátszás döntõben, de legalább egy újabb kapott gól nélküli találkozón van túl a csapat.


Barclays Premier Reserve League
Manchester United 0-0 Sunderland
Moss Lane

United: Lindegaard - Vermijl(Brady 46.), M.Keane, Fryers, De Laet - Cole, Thorpe(Wootton 86.), Tunnicliffe, Petrucci, Lingard - W.Keane
Nem használt cserék: Fornasier, Johnstone, Giverin. 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!