Carrick még õrzi hitét

Michael Carrick örült a Swansea ellen mutatott profizmusnak és ragaszkodott hozzá, csapata továbbra is hisz a bajnoki címért folyó harc egy valószínûtlen fordulatában.


A Vörös Ördögök játékosai láthatták, ahogy Yaya Touré második félidei góljaival a Manchester City legyõzi a Newcastle-t, és bár a vasárnapi eredmények után a két versengõ fél közötti gólkülönbség nem változott, A United gyõzelme azt jelentette, még mindig van esélye a bajnoknak, hogy megvédje címét, amennyiben az utolsó fordulóban a QPR nagy zavart tud okozni az Etihadban.

"Néztük a meccset" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Nem lehet elrejtõzni elõle. Természetes, hogy abban a reményben voltunk, a City megbotlik, de megnyerték a találkozót, így nekünk utána már a saját mérkõzésünkre kellett figyelnünk, nagy elismerés a srácoknak, mert hittünk és most is hiszünk abban, hogy bármi megtörténhet. Nincs még vége. A jövõ hétig hinni fogunk."

"Számos lehetõséget kialakítottunk. Gyorsan akartunk kezdeni, néhány gólszerzési lehetõséget kialakítva és utána abból építkezve játszani. Megtettük ezt, de a helyzeteket nem tudtuk belõni, bár a gyõzelem lehetõséget ad arra, hogy jövõ héten is esélyünk legyen. Nagy kérés lett volna hat, hét vagy nyolc gólt szerezni. Megpróbáltuk, de nem jött össze, ám a három pont zsebben."

 


"Egy ideális világban [ahol több gólt sikerült volna szerezni] talán félidõnként 3-4 gól is összejött volna, ki tudja, mi lett volna utána? Ez volt a cél, de nem igazán jött össze."

Carrick hangsúlyozta, a United célja, hogy megnyerje utolsó mérkõzését, melyet a Sunderland ellen játszik, függetlenül attól, mit játszik Mark Hughes QPR-ja a City ellen.

"Még remélünk" - folytatta a középpályás. Nyerni megyünk a Stadium of Lightba. Kemény meccs lesz, mert a Sunderland nem adja könnyen a gyõzelmet. Koncentráltnak kell maradnunk, és bíznunk kell a QPR-ban, hogy azt teszik, amit tenniük kell és kisegítenek minket."

"Természetes dolog, hogy visszanézel bizonyos dolgokat az idény során történek közül, vagy éppen az utolsó három hét során "mi lett volna, ha...", de legfõképp a meccsünkre kell összpontosítanunk. Még mindig van esélyünk. Amíg vége nem lesz és van esélyünk, addig harcolunk és hiszünk. Minden energiánk és összpontosításunk az utolsó meccsünkbe megy."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!