Young pozitívan gondol a hétvégére

Ashley Young ragaszkodik ahhoz, hogy õ csak pozitívan tud gondolni a Premier League vége elõtt egy mérkõzéssel a bajnokság végkifejletére.


Az angol válogatott játékos abban reménykedik, hogy a Queens Park Rangers okozhat még kellemetlenséget a jelenleg gólarányával élen álló városi rivális City csapatának. Továbbá, hogy a vasárnapi találkozón majd a Vörös Ördögök a Sunderland felett aratott gyõzelmükkel megszerezhetik 20. bajnoki címüket.

 
 
"Sajnálom, hogy nem sikerült jóval több gólt szereznünk a Swansea ellen, de én még mindig reménykedem abban, hogy a QPR tenni fog nekünk egy szívességet" - mondta Young az MUTV-nek adott interjújában. 
 
"Nagyon szomorú lennék, ha elveszítenénk a bajnokságot, különösen akkor, ha ez a gólarányon múlna. Nem is akarok erre gondolni. Gyõzni fog a QPR, közben mi nyerünk a Sunderland ellen és ezzel megnyerjük a bajnokságot. Csak erre akarok gondolni és semmi másra."
 
"Biztos vagyok benne, Mark Hughes nem veszíteni megy majd az Etihadba. Legalább egy pontot kell szerezniük, ahhoz, hogy biztonságban legyenek. A legjobb embereivel fog harcbaszállni és én bízom benne hogy elbírnak a Cityvel."
 
"Majd Rio megbeszéli Antonnal. Remélem sikerül nekik egy döntetlent játszani, de majd látjuk. Meg kell várni a végét, de én addig is pozitívan gondolok a hétvégére." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!