Evra: A birodalom vissza fog vágni

Patrice Evra nem hiszi, hogy egy éra végét jelentené, ha a Manchester United vereséget szenvedne a Manchester Citytõl a bajnoki címért folyó harcban.


A Vörös Ördögök ugyanannyi ponttal állnak a vasárnapi, záróforduló elõtt, mint városi riválisuk, azonban gólarányuk miatt mindkét csapat gyõzelme esetén nem õk ünnepelhetnének a végén.

 

Így tehát arra van szükségük, hogy a Queens Park Rangers szivességet tegyen nekik az Etihad Stadiumban, õk pedig ezt kihasználva ne bukjanak a Sunderland ellen.

 

Azt figyelembe véve, hogy Sir Alex Ferguson legénysége néhány fordulóval ezelõtt még nyolc pontos elõnnyel rendelkezett, sokan beigazolódni látják azokat a véleményeket, miszerint a United jelenlegi játékoskerete nem alkalmas már sokáig a sikerek elérésére.

 

Evra azonban nem tartozik azok közé, akik osztják ezeket a véleményeket, ugyanis szerinte egyáltalán nincsen szükség nagy átalakításokra a csapatnál, és kijelentette, hogy a jelenlegi keret is elég ahhoz, hogy a következõ szezonban vissza vágjanak.

 

 

"Tudom, hogy ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor rengetegen fogják azt mondani, hogy vége a United birodalmának, és arról fognak vitatkozni, hogy miként fogjuk túlélni a jelenlegi helyzetet" - kezdte Evra.

 

"Azonban ennél a klubnál hihetetlen tehetségek vannak. Megkellett birkóznunk rengeteg sérüléssel, illetve azzal, hogy a múlt nyáron számos tapasztalt játékos távozott a keretünkbõl, és ilyen helyzetekre soha nem könnyû azonnal megoldást találni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!