Ferguson már elõre tekint

Sir Alex Ferguson figyelmeztette a Manchester City-t, hogy már az elõttük álló következõ szezonban megszerezhetõ Premier League bajnoki címére tekint.


A Manchester Unitednek városi riválisuk QPR elleni botlására van szüksége a zárófordulóban, ha szeretnék elkerülni, hogy gólaránnyal veszítsék el a már megnyertnek hitt bajnoki címet az idei szezonban.

 

Ugyanis a Vörös Ördögök úgy látogatnak ma a Sunderlandhez, hogy az elmúlt hetek során nyolc pontot elszórtak, amelybe többek között egy Etihadban elszenvedett vereség is benne foglaltatott.

 

Így a City most minden korábbinál közelebb áll ahhoz, hogy 44 év után újra aranyérmet ünnepelhessenek Manchester olajmilliárdokból felpumpált kék felében, amellyel Roberto Mancini legénysége újra meghatározó erõvé válhat az angol klubfutballban.

 

Azonban Ferguson, aki manchesteri karriere során megszámlálhatatlan trófeát szerzett már csapatával, kijelentette, hogy õ és a United dominanciája mág közel sem ért véget.

 

 

"Hogy felkészültem-e a következõ szezonra? Igen, szerintem igen. A következõ szezonra már minden rendben lesz" - kezdte a skót menedzser.

 

"Nem fogunk elkeseredni, és lemondani a céljainkról, ahogy én sem. Sokkal inkább még nagyon eltökéltséggel kell hozzákezdeni a következõ feladatokhoz."

 

"Egyszerûen csak el kell fogadnunk a kihívást. Az elmúlt évek során mindig sikerült jól kijönnünk a hasonló helyzetekbõl, és most is hasonlóképpen fogunk tenni."

 

"Ez nem olyan klub, amely ettõl megijed. Mi mindig képesek voltunk elfogadni az elõttünk álló kihívásokat, és ez számomra is az. Nem bánom, ha vannak elõttem kihívások."

 

"Hogy ez az-e, ami éltet engem? Egyértelmûen. Ez legalább három évvel megfiatalít, és már most fiatalabbnak érzem magam."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!