Két fiatalt vinne a Leicester

A Sky Sports értesülései szerint a Leicester City közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Manchester United két fiatal játékosát, Matty Jamest és Ritchie De Laetot.


Nigel Pearson, a City menedzsere átalakítaná csapatát azt követõen, hogy idén nem került be csapatával a rájátszásba, ezért ajánlatot kíván tenni a védõ De Laetért és a középpályás Jamesért.

A Unitednél állítólag készen is állnak arra, hogy elengedjék a két játékost, akik messze vannak attól, hogy az elsõ csapat tagjai legyenek.

A belga De Laet 2009 januárjában csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, azóta csupán három mérkõzésen léphetett pályára a United elsõ csapatában és leginkább kölcsönben bizonyíthatott többek között a Sheffield Unitednél, a Prestonnál, a Portsmouth-nál és a Norwick Citynél.

 


Matty Jamest sokra tartották az Old Traffordon és szépen lépdelt is felfelé a ranglétrán - míg meg nem sérült (a szerk.) -, de a nagy csapatba nem sikerült beverekednie magát.

A páros engedélyt kapott, hogy tárgyalásokat folytasson a Leicester csapatával, Pearson tehát rábeszélheti õket, hogy áttegyék székhelyüket a King Power Stadiumba.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!