Evra visszatérne a válogatottba

A védõt még mindig rémálmok gyötrik a pocsékul sikerült VB miatt, éppen ezért szeretne újra bizonyítani a válogatottban.


 

Franciaország nyeretlenül esett ki csoportjából a dél-afrikai világbajnokságon, ha mindez nem lenne elég, még folyamatos belsõ harc is nehezítette a gallok dolgát.

 

 

 

 

A botrányos események fõkolomposa Nicolas Anelka ki is lett zárva a keretbõl miután nyomdafestéket nem tûrõ szavakat vágott Raymond Domenech fejéhez, erre reagálva Evra és jó néhány csapattársa megtagadta az utolsó csoportmeccs elõtt a tréningezést.

 

Az akkori csapatkapitány végül 5 meccses eltiltást kapott, de rövidebb idõre Franck Ribery és Jeremy Toulalan is partvonalra került. Anelka pedig tulajdonképpen végleg el lett tiltva.

 

Evra 4 meccset már letöltött eltiltásából és bízik benne, hogy gyarapítani tudja eddigi 32 válogatottságának számát a késõbbiekben.

 

„Megéltem már néhány nehéz pillanatot” - mondta a védõ Telefoot nevû francia TV show-nak.

 

„Továbbra is nagyon fáj a VB okozta seb és ez csak akkor gyógyulhat be, ha újra segíthetem a válogatottat.”

 

„Az eltiltásom már majdnem lejárt és ez motivál abban, hogy a legjobbamat nyújtsam. Addig akarok játszani a hazámért amíg bírják a lábaim, vagy ameddig az aktuális szövetségi kapitány számít rám.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!