Rooney: Jobbak leszünk mint bármikor!

Wayne Rooney hiszi, hogy a Manchester United a következõ szezonban 'jobban talpra fog állni, mint korábban bármikor', miután csak egy hajszálnyival maradtak el a klub 20. bajnoki címének megszerzésérõl.


A múlt héten ilyenkor úgy tûnt, hogy a Vörös Ördögök csatára egymás után második évben szerzi meg a bajnoki címet jelentõ gólt a Manchester Unitednek - 12 hónappal az Ewood Parkban értékesített létfontosságú büntetõjét követõen. De a Stadium of Lightban a 20. percben szerzett, sokáig aranyat érõ találat értéke drámába illõ módon csökkent nullára, miután a Manchester City a hosszabbításban fordított a QPR ellen, amely után maga Wayne is csak elmékledett, hogy mi lett volna ha.

 

"Természetesen mindenki azt kívánná, hogy a szurkolóink miatt bár csak ne így történt volna" - kezdte Rooney a Manutd.com-nak az utolsó fordulóbeli drámákra utalva.

 

"És nekünk, játékosoknak is nagyon csalódástkeltõ volt, hogy így veszítettük el a bajnoki címet."

 

"A szurkolóink egész nap fantasztikusak voltak, még akkor is, amikor a Manchester City megszerezte a vezetõgólját. Természetesen mi a pályán is tudtuk, hogy 1-0-ra vezetnek, mint ahogy arról is értesültünk, amikor a QPR 2-1-re fordított."

 

"Amikor felharsant a végsõ, hármas sípszó, nem igazán tudtuk, hogy mi volt az eredmény a másik pályán. Aztán meghallottuk a Sunderland szurkolók örömét. Szomorúan láttam ezt, mert szerintem nekik igazából a saját csapatukért kellett volna szorítaniuk. Nem igazán zárták így a legjobb szezont a saját csapatuk számára, hiszen az, hogy ennek örülnek, elég szomorú dolog volt. Ez olyan érzés volt számunkra, amit én, és a játékostársaim is még sokáig nem felejtünk."

 

 

Bár a bajnoki trófea jelen pillanatban a City birtokában áll, Rooney így is büszke a United bajnoki szezonjára, és pozitív azt illetõen, hogy 2013. májusában újra az Old Traffordra kerülhet a bajnoki cím.

 

"Felemelt fejjel térhetünk nyári szünetre, mert végig partiban voltunk a Cityvel, és csak a gólarány döntött a javukra" - tette hozzá.

 

"Újból harcolni fogunk a bajnoki címért, ez nem kérdéses, erõsebben fogunk jövõre harcba szállni."

 

"Mindenki arról beszélt, hogy mennyire jól játszott a City, és hogy uralták a Premier League-t, de ha dominálták is, akkor is csak a gólarány tekintetében... jövõre jobbak leszünk mint bármikor!"

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!