Young lett május hónap legjobbja

Egy szoros szavazás végén a szurkolók úgy döntöttek, hogy 2012 májusában a ManUtd.com Hónap Játékosa-díjat Ashley Young kapja.


A Vörös Ördögöknek a szezon vége elõtt már csak két mérkõzésük volt - a Swansea és a Sunderland ellen - ebben a hónapban, de Young mindkét alkalommal fõszerepet vállalt ezeken a találkozókon.
 
A szélsõ szerezte a Vörös Ördögök második találatát a Swansea ellen a véghajrában és vitathatatlanul az õ oldalán futott a legtöbb veszélyes támadás a Stadium of Lightban megrendezett mérkõzésen.
 
A 2011/12-es szezonban - elsõ alkalommal - Young (36%) ha kicsivel is, de felülmúlta Paul Scholes (33%) teljesítményét a szurkolók szavazatai alapján.


 
Mindent figyelembe véve összesen nyolc különbözõ játékos érdemelte ki a 10 hónap legjobb játékosának járó díjat az idei szezonban. A teljes lista a következõ: Wayne Rooney (augusztus, április), Nani (szeptember), Javier Hernandez (október), David de Gea (november, ferbuár), Dimitar Berbatov (december), Antonio Valencia (január), Jonny Evans (március) és végül, de nem utolsó sorban Ashley Young (május).
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!