A United ismét megy a Milk Cupra

A Manchester United idén is versenyre kel a Milk Cup elnevezésû sorozatban azt követõen, hogy tavaly egészen a döntõig menetelt a gárda.


Paul McGuinness, az akadémiai csapat edzõje Észak-Írországba viszi a fiatalokat, hogy immár 11. alkalommal jussanak be a döntõbe és ötödik alkalommal nyerjék meg a Premier kategóriát.

Pénteken elkészítették a rangos ifjúsági verseny sorsolását is, amelyben Corry Evans, a korábbi United játékos segédkezett.

 


A 30. Milk Cup csoportmeccsein a Vörös Ördögök az északír Co Tyrone, a norvég Revo Express és a japán Ichifuna együtteseivel csap össze.

"Általában ott vagyunk a Milk Cupon, szinte automatikus választás ez" - mondta Jim Ryan, az ifjúsági labdarúgásért felelõs igazgató a United hivatalos oldalának. "Sok régi barátunk van Észak-Írországban. Mindig jól bánnak velünk, mi pedig a tõlünk telhetõ módon próbálunk segíteni nekik."

"Jól jön ez a fiatal srácok számára, mert el tudnak végezni egyes felkészülési feladatokat, Manchestertõl távol lejátszhatnak néhány mérkõzést, elképzelésük lehet, milyen is egy verseny és együtt lehetnek."

A sorozatra július 21-26-ig kerül sor.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!