Smalling: Meg kell ragadnunk a lehetõséget

Chris Smalling szerint a Premier League nagycsapatainak korai kiesése a Ligakupából növeli a Vörös Ördögök esélyét, hogy véghez vigyék a történelmi triplázást a sorozatban.


Az elõzõ két szezonban a Manchester United gyõzelemmel zárult a Ligakupa aktuális döntõje, idén pedig még a korábbiaknál is esélyesebbek a Vörös Ördögök a végsõ gyõzelemre, miután a számukra elsõ, harmadik fordulóban a kiesés sorsára jutott a Chelsea, a Manchester City és a Liverpool is.

 

"Egyértelmûen az az érzésünk, hogy annak láttán, hogy milyen csapatok estek ki, a kupa ott van az orrunk elõtt, csak meg kell ragadnunk" - mondta Smalling a United Review-nak.

 

"Amikor a Scunthorpe elleni mérkõzés után felszálltunk a buszunkra, nem akartuk elhinni, hogy a City és a Chelsea is kiesett, aztán azt is láttuk, amint a Liverpool tizenegyesekkel kiesik a Northampton Town ellen. Mind éreztük, hogy nagy esély áll elõttünk arra, hogy megkaparintsuk a végsõ gyõzelemért járó trófeát, és mostantól már csak ez a cél lebeg a szemünk elõtt."

 

 

Az ifjú, angol U-21-es válogatott védõ elsõ gólját szerezte újdonsült együttesében az elõzõ fordulóbeli Scunthorpe elleni mérkõzésen, amikor a Vörös Ördögök hátrányból álltak fel, és végül arattak biztos gyõzelmet, hogy a következõ körben már a Wolverhampton Wanderers ellen mérjék össze erejüket az Old Traffordon.

 

"A Wolves egy Premier Leagueben szereplõ csapat, úgyhogy nem hiszem, hogy bármitõl is félniük kellene. De remélhetõleg mi fogjuk irányítani a mérkõzést, és a közönségünkkel a hátunk mögött mi jutunk a következõ fordulóba" - tette hozzá.

 

"A klub még soha nem tudta sorozatban háromszor megnyerni a sorozatot - ezt a menedzser is közölte velünk, és reményeim szerint részt vállalhatok abban, hogy ez sikerülhessen. Rögtön egy trófeát begyûjteni elsõ szezonomban, fantasztikus érzés lenne."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!