Gerrard: Ashley a legnagyobb fegyverünk

Steven Gerrard, az angol válogatott csapatkapitánya reméli, hogy Ashley Young lesz az egyik legnagyobb fegyverük az Európa-bajnokságon.


Young korai góljával gyõzelemre segítette az új angol szövetségi kapitányt, Roy Hodgsont a szombat esti, Norvégia ellen lejátszott barátságos mérkõzésen, amelyet Oslóban rendeztek.
 
A Manchester United játékosa a legutóbbi négy válogatott mérkõzésén négy gólt ért el hazája színeiben és nagyon jól megérti egymást Andy Carrollal a pályán.
 
A norvégok megpróbálták feltartóztatni Youngot, különösen az elsõ félidõben, miközben ezzel rengeteg hely felszabadult mind a középpályán, mind pedig a védelemben egyaránt.
 
Gerrard a következõket mondta: "Ashley egy remek játékos és amikor a csatár mögötti visszavont szerepkörben játszik, azzal megkapja az esélyt, hogy könnyebben átjusson a védelmen. Õ egy rendkívül képzett és veszélyes futballista."


 
"Az ellenfél védõivel és középpályásaival nem tudom, hogy veszi fel így a versenyt, de nagyon jól feltalálja és helyzetbe hozza magát minden alkalommal."
 
"Jelenleg remek formában van és a góljaira is nagy szükség lesz a közeledõ Európa-bajnokságon."
 
"Nagyon elégedettek vagyunk Ashley teljesítményével és azt gondolom, hogy nagyon jól megértik egymást Andyvel (Carrollal - a szerk.)."
 


http://menmedia.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!