Hét United játékos az EB-n

A Manchester Unitedet hét játékos képviseli majd a nyári kontinens viadalon, miután minden résztvevõ csapat leadta végsõ csapatnévsorát az UEFA-nak.


Roy Hodgson angol válogatottjában négy Vörös Ördög vesz részt, bár Wayne Rooney az elsõ két meccsen hiányozni fog eltiltás miatt. Rooney egyébként a 10-es számot kapta meg, míg Ashley Young a 11-est. Phil Jones a 14-es mezben szerepelhet, míg Danny Welbeck - aki annak ellenére is elutazik, hogy idõ kell neki sérülésébõl való felépüléséhez - a 22-est kapta.

Anders Lindegaard is helyet kapott a dán csapatban, miután bizonyította, alkalmas állapotban van, így Stephan Andersennel versenyezhet az elsõ számú posztért, miután Thomas Sörensen sérülés miatt végül kimaradt a keretbõl és a helyére Peter Schmeichel fiát, Kaspert hívták be tartalékként.

 


Nani tagja Portugália válogatottjának, aki az egykori Old Trafford-i kedvenccel, Cristiano Ronaldoval együtt szerepelhet, Patrice Evra pedig Laurent Blanc 23-as francia keretébe került be. David de Gea, mint az várható volt, nem került be a spanyol keretbe, hiszen õ az olimpián lesz elsõ számú választás.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!