Rooney a városi derbin térhet vissza

Wayne Rooney a 2 hét múlva esedékes, várhatóan puskaporos hangulatú manchesteri derbin szeretne visszatérni az Eastlanden.


A United csatára jelenleg Dubaiban lábadozik bokasérülésébõl, amelyrõl az orvosok úgy vélték, ki kell hagynia miatta a rangadót a klub ellen, amelyik a múlt héten még szerzõdtetni akarta. Rooney azonban biztos benne, hogy a vártnál gyorsabb ütemben fog gyógyulni és megszerzi a United orvosi stábjának engedélyét a november 10-i mérkõzésre. Visszatérése egész biztosan olaj lenne a tûzre a városi rangadón.

 

 

A tavalyi szezonban a Ligakupában éppen Rooney kései gólja döntötte el a továbbjutást, de a mérkõzést csúnya incidensek árnyékolták be. Elõször Craig Bellamyt dobták fejbe egy pénzérmével a nézõtérrõl szögletrúgáskor, majd késõbb a túloldalon Patrice Evra járt hasonlóképp egy öngyújtóval, de Gary Neville vagy Carlos Tevez provokatív gesztusaira is emlékezhetünk.

 

Rooneyt ismerhetjük már korai visszatéréseirõl, az elõzõ idényben a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében szenvedett hasonló bokasérülést a Bayern Müchen ellen, ami után az orvosok 3 hetes kihagyást jósoltak, de Rooney már 1 hét múlva ismét a pályán volt a visszavágón.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!