Chicharito: Nem vagyok szupersztár

Javier Hernandez a Manchester Unitedben való berobbanásának köszönhetõen már nemzeti ikonnak számít hazájában, de a csatár nem érzi úgy, hogy õ lenne a mexikói válogatott szupersztárja.


Chicharito a napokban csatlakozott az El Trihez, amellyel elõbb június 8-án Guyana, négy nappal késõbb pedig El Salvador ellen játszanak majd vb-selejtezõt a CONCACAF-zónából való kvalifikációért.

 

Miután eddigi 34 válogatottbeli mérkõzésén 23 gólt szerzett, így egyértelmûen Hernandez vállára nehezedik a súly, hogy Mexikót kijuttassa a 2014-es, brazíliai világbajnokságra.

 

Azonban tõle megszokott módon a hétfõn, hazájában tartott sajtótájékoztatón megpróbálta magáról teljesen elterelni a kitüntetett figyelmet.

 

"Egyszerûen büszke vagyok arra, hogy mindig ott lehetek a névsorban a mexikói keret kihirdetésénél" - kezdte.

 

"Bármikor említenek engem, akkor se érzem magamat másnak, mint a többiek."

 

"Nem vagyok sztár, ugyanolyan vagyok, mint bármelyik csapattársam."

 

 

Hernandez, aki pénteken tölti be 24. életévét a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon robbant be a nemzetközi futballban, amikor két gólt szerzett, de most azonban csak arra koncentrál, hogy pályafutása elsõ selejtezõsorozatában bizonyítson.

 

"Nagyon fontos számunkra, hogy jól kezdjük a sorozatot" - tette hozzá.

 

"Soha nem játszottam még ilyen selejtezõsorozatban, miután az elõzõ világbajnokság elõtt még kihagytam õket."

 

Vasárnap Mexikó barátságos mérkõzésen 2-0-ra legyõzte Wales válogatottját New Yorkban, emellett pedig két felhozó mérkõzésük lesz még, elõbb Bosznia-Hercegovina, majd Brazília ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!